IMPONERER: John Carew viste frem bilde både av en naken kvinne og en solnedgang på sosiale medier. FOTO: Gjengitt med tillatelse fra John Carew
IMPONERER: John Carew viste frem bilde både av en naken kvinne og en solnedgang på sosiale medier. FOTO: Gjengitt med tillatelse fra John Carew

Carew imponerer med sin nye fotohobby

– Jeg har alltid vært en kunstnersjel, sier han til TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

John Carew har holdt fingrene i flere ting etter han la fotballskoene på hyllen i 2012.

Lørenskog-karen har blant annet vært undertøysmodell, spilt i filmer og jobbet for TV 2 under sommerens fotball-VM. Der laget han blant annet en frekk musikkvideo fra stranden i Rio.

Mandag viste Carew frem en ny side av seg selv som fotograf. 35-åringen la ut flere bilder på sin Instagram- og Twitter-konto, inkludert et flott solnedgangsmotiv fra Malibu og en naken kvinnelig modell i et badekar.

– Bildene er tatt på et hotellrom i London sist helg – uten spesialutstyr og uten lyset opptakene egentlig krevde, sier Carew etter å ha servert sine tilhengere på Twitter og Instagram rykende ferske modellbilder fra den engelske hovedstaden.

– Men ta nå med et landskapsbilde jeg tok i Malibu uken i forveien i samme slengen. Jeg er ikke noen modellfotograf, understreker eks-proffen med en fotballfortid i Spania, Italia, Tyrkia, Frankrike og England.

På Lørenskog videregående tok John Carew tegning, form og farge, og han betrakter bildene som en spennende videreføring av maleriene han laget før.

– Egentlig er det tv og film jeg ønsker å drive med, og det er der jeg føler min fremtid ligger. Fotograferingen er en hobby som gir utløp for fantasi og kreativitet. Jeg har alltid vært en kunstnersjel, poengterer han.

John Carew gleder seg over den positive oppmerksomheten bildene avstedkommer og synes det er gøy å overraske publikum.

– Folk har dannet seg et bilde og tror de kjenner meg. Desto morsommere er det å vise andre sider av sin personlighet og sitt talent.

Neste måned skal «Big John» tilbake til London for nye spennende fotooppdrag.