PARDEW 4 PRESIDENT: Alan Pardew var englands mest utskjelte manager tidligere denne sesongen - så begynte de å vinne. (REUTERS/Andrew Yates)
PARDEW 4 PRESIDENT: Alan Pardew var englands mest utskjelte manager tidligere denne sesongen - så begynte de å vinne. (REUTERS/Andrew Yates)

Langoddsen: Sjekk Rekdals høyoddser

Tror Alan Pardew og Newcastle vinner igjen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BURNLEY - NEWCASTLE (PREMIER LEAGUE) H: 2,45 U: 3,25 B: 2,50
Burnley spilte 1-1 mot Aston Villa i helga, og med to seire før det merker de effekten av at spiss-stjernen Danny Ings er tilbake. Forsvarsspiller Michael Duff er tvilsom etter han ble skadet i oppgjøret mot Villa. Newcastle gikk nylig seks strake seire, noe som er knallsterkt etter en tøff innledning på sesongen. I helga tapte de 0-1 for West Ham, og her mangler de Sissoko og Colback grunnet suspensjon. Tim Krul er ute i opptil seks uker til. Men de har slitt med skader igjennom hele den seiersrekka, og Rekdal tror de finner tilbake til vinnersporet.

DOVER - TORQUAY (CONFERENCE) H: 2,35 U: 3,15 B: 2,30
Dover Athletic har fikk en dårlig start på sesongen, men har virkelig funnet formen. De har ikke tapt på ni kamper og er meget sterke hjemme for tiden. Sist hjemmekamp slo de Nuneaton 5-0. Torquay United ligger foran Dover på tabellen men har vist sviktende form i det siste. De slo riktig nok Eastleigh 2-0 hjemme sist, men på bortebane har de fem tap og en seier på de siste seks. Alt i alt har Torquay bare tre seire på de siste elleve kampene i Conference, så her er det god odds på hjemmelaget.