POSERER PÅ STRANDEN: Kendra Wilkinson var tidligere Playboymodell og en av Hugh Hefners kjærester. Foto: All Over Press
POSERER PÅ STRANDEN: Kendra Wilkinson var tidligere Playboymodell og en av Hugh Hefners kjærester. Foto: All Over Press

Playboy-modellens sex-video spres på nettet

En video hvor Kendra Wilkonson (29) har sex med en jente, er spredd for alle vinder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En sexvideo av Kendra Wilkinson er spredd på nettet, skriver The Sun.

Sex med en annen kvinne

I videoen ser man Playboymodellen i full aksjon med en annen kvinne, mens to menn ser på. Filmen skal vare i 45 minutter, og lar ikke mye overlates til fantasien ifølge avisen.

Den andre kvinnen i filmen er Kendras gode venninne Taryn Ryan. Videoen skal først ha lekket i 2010, og ble spilt inn da Wilkinson hadde en «vill» livvstil. Wilkinsons venninne Jessica Hall forteller at videoen reflekterer den utforskende tiden i livet hennes.

– Kendra er en skitten jente, og da hun spilte inn disse filmene levde hun virkelig opp til ryktet sitt. Hun slo seg løs, hadde det morsomt og levde livet slik hun trodde alle jenter fantaserte om, sier Hall til The Sun.

– Ikke noe jeg ønsker

Det er ikke den første gangen sexvideoer av tobarnsmoren har lekket på nettet. I 2005 glapp en video av henne og kjæresten Justin Frye. Tidligere har Kendra uttalt at dette er noe hun absolutt ikke har ønsket selv.

– Det er forferdelig flaut. Jeg er en veldig åpen person, jeg er ærlig om det som skjer i livet mitt, men en sexvideo var ikke noe jeg har ønsket i livet mitt, sa hun i 2010.