Farmen-Frank: – At jeg skulle møte så mange tullebukker, hadde jeg aldri trodd

Se hva Frank og de andre deltakerne mener om hverandre i finale-videoene som ikke ble vist på TV!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne uken kunne Magnhild Vik (43) endelig smykke seg med Farmen-seieren 2014. Under finalefesten var det likevel én deltaker som manglet: Frank Tore Aniksdal (44) dukket ikke opp på feiringen

Storkost seg

Farmen-Frank rakk å gjøre seg upopulær både på gården og blant seerne før han forlot konkurransen. Likevel medgir han at han storkoste seg inne på Farmen. I en video fra finalen som ikke ble vist på TV innrømmer han at deltakelsen i programmet har betydd veldig mye for ham.

– Det at jeg skulle treffe så mange tullebukker på en gang, hadde jeg aldri trodd. Du skulle tro jeg var kommet til en annen planet. Jeg har hatt det trivelig og koselig. Jeg har stortrives, sier han, med alle deltakerne samlet rundt seg. 

Jobbet når det passet

Programleder Gaute Grøtta Grav påpeker at han ikke akkurat har slitt seg ut under oppholdet , noe Frank sier seg enig i. 

– Nei, jeg hadde det godt. Jeg jobbet når det passet, og har kjørt mitt eget løp. Det har vært noen nedturer, jeg har savnet ungene mine, men jeg har veldig gilde folk rundt meg, sier han. 

Ville ikke ha brev

Under konkurransen fikk alle deltakerne brev hjemmefra. Dette hadde han på forhånd sagt til familien sin at han ikke ville ha

– Ja, jeg sa til ungene mine at dersom de sendte meg brev så kom jeg ikke til å åpne det. For da kom de til å se meg gråte på TV, og det vil jeg ikke vise, sier han. 

Han innrømmer at han er en følsom mann, særlig overfor ungene sine. 

– Ja, overfor ungene er jeg veldig følsom, avslører han. 

Drittsekk

Likevel vil ikke de andre deltakerne bare huske han som den late som slaktet hanen, og drakk seg dritings. Selv om han tidligere har kommet med rasistiske ytringer og et nedlatende kvinnesyn, påpeker flere at han også har gode sider. 

– Han er som en blanding mellom en viking og kosebamse. Frank har veldig mange forskjellige sider, han kan være litt drittsekk, men han er veldig god, sier Sol-Maja Otterstad (20).

«Pain in the ass»

Både Magnus Melkeraaen (28) og Charlotte Thøgersen (25) trekker frem latteren han har fremkalt inne på gården. Likevel er ikke alt like positivt. 

– Han har vært en «pain in the ass», men han har gjort at vi har hatt det utrolig gøy der inne. Jeg har ledd meg ihjel av Frank. Han snakker på en veldig rar måte, og så er han veldig hyggelig, han er veldig følsom og morsom, og litt skummel, sier Charlotte. 

Spesielt var tiden hans som storbonde ekstra nervepirrende. 

– Alle trippet jo på tærne da han var storbonde, for han gikk jo og skremte alle. Men det har vært spennende å ha han med. Tror ikke det hadde vært det samme uten han, tilføyer hun. 

Trodde Frank var en skuespiller

Finn Olav Odde (55) trodde først at Franks oppførsel var nøye kalkulert

– Jeg trodde han Frank var en skuespiller. Og så fant jeg ut at han ikke var det, og da trodde jeg at han er en person som ikke er klar over hvem han er. Han har så mange personligheter, sier han. 

Finn Olav og Frank havnet tidlig i konflikt med hverandre. Likevel relaterte han seg til Frank i begynnelsen av oppholdet. Han trodde nemlig de to hadde like personligheter.

– Men der tok jeg skammelig feil. Jeg hadde aldri klart – ikke en gang om jeg hadde fått betaling for det – å oppføre meg slik som han har gjort på Farmen. Men jeg håper han kan si meg at han er en skuespiller, avslutter han.