TILBUDT NY KONTRAKT: Liverpool-manager Brendan Rodgers bekreftet mandag at Steven Gerrard har fått tilbud om kontraktsforlengelse med Liverpool. AFP PHOTO/ANDREW YATES
TILBUDT NY KONTRAKT: Liverpool-manager Brendan Rodgers bekreftet mandag at Steven Gerrard har fått tilbud om kontraktsforlengelse med Liverpool. AFP PHOTO/ANDREW YATES

Rodgers bekrefter: – Gerrard har fått tilbud om ny kontrakt

Steven Gerrard (34) får bli værende i Liverpool dersom han vil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Leicester-Liverpool på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo tirsdag kl. 20.45!

Steven Gerrard er ikke lenger fast inventar i Liverpools startellever. Manager Brendan Rodgers uttalte etter lørdagens kamp at «de ikke kan bruke Gerrard i hver eneste kamp».

Da hadde Liverpool-kapteinen allerede sittet 75 minutter på benken i seieren over Stoke.

Har fått tilbud om kontrakt
Men til tross for mindre spilletid og en kontrakt som går ut i slutten av mai, vil Liverpool nå forlenge med klubblegenden. 

– Steven Gerrard og hans representanter har fått et kontraktstilbud, og for øyeblikket er det der vi er, sier Brendan Rodgers på en pressekonferanse mandag.

Lørdag var det 16 år siden Gerrard debuterte for Liverpool. Om det blir enda flere år er ennå usikkert. Tidligere i høst uttalte Gerrard at han kunne komme til å gå til en ny klubb dersom et kontraktsforslag fra Liverpool uteble. 

– Jeg kommer ikke til å legge opp til sommeren. Jeg kommer til å spille videre. Vi må vente å se om det blir i Liverpool eller et annet sted. Det er Liverpools avgjørelse, sa Gerrard. 

Nekter for splid
Dersom Gerrard skal bli værende i klubben, er det ventet at han må ta et kraftig lønnskutt. Ifølge Daily Mirror skal den 34 år gamle midtbanespilleren gå med på et lønnskutt, men det er da ventet at Gerrard ønsker seg en forlengelse på to år.

– Det vil absolutt ikke være snakk om penger. Jeg har snakket med ham nok ganger til at jeg vet at det ikke er tilfellet. Mellom nå og slutten på sesongen fortjener han muligheten til å tenke seg om, sier Rodgers.

I kjølvannet av benkingen ble det rapportert at stemningen var dårlig mellom Gerrard og Rodgers. Det er imidlertid blitt tilbakevist av begge to.

– Nei. 150 prosent nei, svarte Rodgers på spørsmål om det splid ham og Gerrard.

Selv gikk Gerrard ut på Instagram søndag og tilbakeviste ryktene.

«Bare for å gjøre ting klart. Medias snakk om uenighet mellom oss to er tull» skrev Gerrard på Instagram.