SEERSUKSESS: Årets Farmen på TV 2 ble tidenes mest sette. Det ble feiret med stor glede under gårsdagens Farmen-finalefest. Foto: TV 2
SEERSUKSESS: Årets Farmen på TV 2 ble tidenes mest sette. Det ble feiret med stor glede under gårsdagens Farmen-finalefest. Foto: TV 2

Tidenes mest sette Farmen-sesong

1.250 000 seere så Magnhild vinne Farmen i går, det gjør Farmen 2014 til den mest sette sesongen noensinne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets sesong av Farmen er den mest sette gjennom tidene. 1.250.000 så Magnhild vinne Farmen, mens 906.000 har i snitt sett hele sesongen.

– Man blir nesten litt svimmel av å se på disse seertallene. Ikke bare har Farmen satt tidenes sesongrekord, hele syv av episodene har hatt mer en èn million seere. Det har heller aldri skjedd før, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Jubel på TV 2

TV 2s programdirektør Jarle Nakken er strålende fornøyd.

– Når et TV-program samler folket på den måten Farmen har gjort i år, og over èn million seere samler seg tre ganger i uken nå i innspurten, så er det helt unikt i underholdningssammenheng. Jeg kan ikke huske å noen gang å ha vært med på lignende, sier programdirektør Jarle Nakken.

Det blir ny sesong

Det er kun store idrettsmesterskap som har samme oppslutning blant TV-seerne.

– Det er mange som skal takkes, og da spesielt en sterk TV-faglig gjeng i produksjonsselskapet Strix, interne krefter i TV 2 og ikke minst deltagerne, sier Nakken.

TV 2 har allerede bestemt seg for å satse på en ny sesong med Farmen.

– Vi er allerede i gang med planleggingen av neste års Farmen. Søknadsskjema er nå ute på tv2.no, og vi gleder oss til å se de første søknadene. Samtidig er prosessen i gang med å finne gården hvor vi skal spille inn Farmen i 2015, forteller Jarle Nakken.