KAN HAVNE I ENGLAND: Tre klubber ønsker seg Karim Benzema. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
KAN HAVNE I ENGLAND: Tre klubber ønsker seg Karim Benzema. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

Fotballryktene: – Premier League-trio kjemper om Benzema

Og stortalent har 25 agenter som forsøker å finne en ny klubb for ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da er julekalenderne på plass, det skal åpnes 24 luker frem til julaften.

Men den virkelige kalenderen har 32 luker, og varer frem til 1. januar. Og når den 32. og siste luken, så er overgangsvinduet åpent.

Da skal det shoppes uhemmet av desperate klubbledere.

Da skal spillerstallene forsterkes før siste halvdel av sesongen.

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti har gjort det klart at han er villig til å lytte til bud på Karim Benzema i januar. Det får de tre akterutseilte storklubbene Manchester United, Arsenal og Liverpool på banen, melder Daily Express. Alle tre har vært interessert i franskmannen tidligere, og alle har manglet en spiss som scorer på bestilling.

Lørdag reddet Glen Johnson Liverpool i sluttminuttene mot Stoke på lørdag. Men det får neppe Liverpool til å gi ham noe bedre kontraktsforslag enn det de allerede har gitt ham. Klubben har tilbudt ham en kontrakt med halvering av lønnen hans, men ifølge The Telegraph skal Roma være villig til å matche de 1,2 millionene han har i uken nå, dersom han vil flytte til Italia. Og da kommer ikke 30-åringen til å krype tilbake til Liverpool-ledelsen for å signere.

Steven Gerrard er også tilbudt sterkt reduserte vilkår dersom han vil fortsette i Liverpool. Heller ikke han har hastverk med å signere kontrakten. For med 34 år på baken, så vet midtbanespilleren at han ikke har for mange år igjen av fotballkarrieren. Når da LA Galaxy og New York Red Bulls er villig til å strekke seg langt økonomisk for ham, så er ikke en amerikansk pensjon noe dårlig tips på tampen, skriver The Sun.

Alex Song har funnet seg til rette i Premier League igjen. Midtbanespilleren har imponert på lån til West Ham. Og nå vil Liverpool og Manchester City ha et ord med i laget dersom kameruneren vil gjøre overgangen til England permant, skriver Daily Mail.

Av og til går det helt galt mellom klubb og spiller. Konflikten mellom PSV Eindhoven og Zakaria Bakkali er et godt eksempel på det. Det belgiske stortalentet står uten kontrakt til sommeren, og har gitt klar beskjed om at han ikke kommer til å signere en ny. PSV har svart med å sette ham ut av A-stallen og la ham trene med U-laget. Og nå har Bakkali kontret med å slutte helt å trene med klubben. Ifølge Soccer News har Bakkali nå 25 agenter som jobber med å finne ham en ny klubb. Manchester United har lenge vært blant favorittene, men Roma og Atletico Madrid er andre interessenter.

Arsenal skal ha en sentral midtbanespiller i januar. Nå skriver The Sun at manager Arsene Wenger vil ta opp kampen med Real Madrid om brasilianeren Lucas Silva. 21-åringen er det neste store, som ikke bare slår tunneler og trikser, fra sambalandet. Men han vil koste nærmere 125 millioner kroner, skriver The Sun.

Et annet alternativ kan være Newcastles Moussa Sissoko. Wenger var interessert i 25-åringen da han spilte i Toulouse, men var ikke helt overbevist da Newcastle kom på banen og hentet ham til England. Men Sissoko har imponert stort for The Magpies den siste tiden, og nå vil Wenger bruke 150 millioner kroner på å hente ham til London, skriver Daily Star.

Frank Lampard ønsker å bli værende og hjelpe Manchester City mens Yaya Toure er i Afrikamesterskapet i januar. Veteranen skal etter planen dra til New York City allerede ved årsskiftet, men ifølge Daily Mail vil han prøve å utsette reisen over dammen med en måned.

Det er utrolig hva som er kommet ut av akademiet til Southampton. Og nå dukker det opp en skjult perle. For Burnley-toppscoreren Danny Ings gikk også gradene i klubben, men 22-åringen fikk aldri proffkontrakt på St. Mary's. Det kan det bli en endring på nå. For Daily Mirror skriver at manager Ronald Koeman er interessert i å hente spissen tilbake til Southampton i januar.