Messi truffet av flaske etter at Barcelona avgjorde på overtid

Valencia så lenge ut til å ta poeng mot Barcelona, men på overtid sikret Sergio Busquets tre viktige poeng for katalanerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se video med tillatelse av Cmore

I en kamp som bølget fram og tilbake med mange målsjanser, så det ut til å bli målløst i toppoppgjøret i Valencia søndag.

Riktignok fikk Luis Suárez et mål feilaktig annullert for offside, men Valencia vil nok føle at de ble hardt straffet på overtid mot Barcelona.

Midtbanespiller Busquets har vært fast inventar i klubbens startoppstilling siden 2008. På 190 kamper hadde han før søndagens batalje kun scoret fem mål, men mot Valencia dukket var han på rett sted til riktig tid.

Neymar headet først rett på målvakt Diego Alves, men returen banket spanjolen inn og sikret tre viktig poeng.

– Jeg er stolt av laget. Jeg har vært det siden starten av sesongen. Vi møtte en vanskelig motstander. Vi hadde sjanser til å score, og vi spilte godt, sier Barcelona-trener Luis Enrique til klubbens hjemmesider.

I feiringen etter vinnermålet kunne man se Lionel Messi holde seg til hodet. Reprisene viser at argintinern blir truffet av en flaske under jubelscenene.

Det var likevel ikke verre enn at Messi var på beina igjen like etter, og kunne dermed juble sammen med lagkameratene for tre viktige poeng.

Med poengtap ville Barcelona vært fire poeng bak Real Madrid.

Atlético Madrid vant enkelt 2-0 hjemme mot bunnplasserte Deportivo La Coruña i spansk La Liga søndag. Igjen avgjorde tittelforsvareren på dødball. (©NTB/TV 2)