Frank Tore Aniksdal (44) har vært en av de mest omstridte deltakerne i årets Farmen. Foto: Alex Iversen/TV 2
Frank Tore Aniksdal (44) har vært en av de mest omstridte deltakerne i årets Farmen. Foto: Alex Iversen/TV 2

Farmen-Frank kommer ikke på finalefesten

Frank Tore Aniksdal (44) lot seg ikke overtale til å feste med resten av gårdsgjengen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld er årets Farmen-deltakere samlet i Oslo for en storslått finalefest. Men en av sesongens mest omstridte deltakere mangler – Frank Tore Aniksdal (44) kommer ikke på finalefesten.

– Vi har prøvd å overtale Frank, men han bestemte seg tidlig for at han ikke ville komme på festen. Vi er lei oss for at han ikke kommer i kveld, sier pressekontakt Alex Iversen til TV 2.

Bryr seg ikke om kritikken

Frank har vært en av sesongens mest omtalte deltakere. Inne på gården sluntret han seg unna det meste av arbeidet, uttrykte at han har et nedlatende kvinnesyn, drakk seg dritings, drept en hane og kom med rasistiske uttalelser.

Frank har tatt kritikken med knusende ro.

– Jeg driter i det, og sier det jeg mener. Jeg kommer alltid til å si min mening, så får jeg heller ta konsekvensen etterpå. Det er så mange som ikke tør å si hva de mener, for de er redde for å få kritikk. Det synes jeg er gale, sa han til TV 2 da han måtte forlate konkurransen for fire uker siden.

Magnhild ville også droppe festen

Tidligere har flere av årets deltakere uttrykt at de ikke ønsker å komme på finalefesten på grunn av ulike konflikter. 

Magnhild Vik (43) ville droppe festen etter at hun ble kalt «et mobbetroll» av meddeltaker Finn Olav Odde (55) i VG. Magnhild og Finn Olav fikk derimot skværet opp i siste liten, og begge er til stede på kveldens finalefest. 

Du kan se Farmen-finalefesten direkte på tv2.no fra kl. 21.55.