Treneren måtte trille Brækhus ut av hotellet

- Jeg har ikke sovet et sekund i natt!!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

København (TV 2): Cecilia Brækhus dukket opp i resepsjonsområdet liggende i en basgasjetralle, da hun skulle sjekke ut av hotellet sitt. Skaden hun pådro seg i seieren mot Jennifer Retzke hadde plaget henne gjennom natten.

– Jeg har ikke sovet et sekund! Det har vært veldig vondt, sier Brækhus til TV 2.

Skremt av legen

Brækhus ble røntgen-undersøkt på et sykehus i København i natt. Der kom legene frem til at det ikke var noe brudd i foten, men en kraftig forstuelse. Men hun skal ha en ny MR-undersøkelse når hun er tilbake i Berlin.

– Jeg er veldig lykkelig over de svarene jeg fikk i natt. Legen på stevnet skremte meg skikkelig da han snakket om at en sene kunne være røket. Men heldigvis var det bare en forstuelse og fire uker vekke fra trening. Det er i hvert fall utgangspunktet, og jeg skal jo ha juleferie nå etter et hektisk år, så det passer jo greit, smiler Brækhus.

Da hun møtte pressen en time etter kampslutt i natt, forklarte hun hva som skjedde:

– Jeg tror det var i tredje runde. Jeg tråkket feil og da landet jeg galt med vekten. Da jeg satte meg i hjørnet tenkte jeg at dette sikkert ville gå fint, men da jeg reiste meg igjen kunne jeg knapt stå på foten, sa Brækhus.

Tenkte ett sekund på å gi meg

Til tross for skaden vant Brækhus proffkamp nummer 27. Det var hun glad for dagen derpå.

– Det gjør jo jævlig vondt, men jeg har jo ennå beltene mine, det er viktig!

– Vurderte du noen gang å gi deg underveis?

– Kanskje et lite sekund. Men det var egentlig ikke et tema å gi beskjed til dommeren. Jeg måtte forsvare beltene mine, svarer Brækhus, før hun blir fraktet ut i bilen av trener Otto Ramin.