FEST FØR FINALEN: Lørdag kveld var Magnhild Vik på fest med de andre Farmen-deltakerne, og hun sier til TV 2 at de alle fikk skværet opp. Foto: TV 2
FEST FØR FINALEN: Lørdag kveld var Magnhild Vik på fest med de andre Farmen-deltakerne, og hun sier til TV 2 at de alle fikk skværet opp. Foto: TV 2

Farmen-Magnhild har skværet opp med de andre deltakerne på fest

I kveld kjemper Magnhild Vik (42) om seieren i finalen av Farmen. Lørdag var hun på fest med de andre deltakerne. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld går den store finalen i Farmen av stabelen.

Magnhild Vik, Olav Harald Ulstein og Charlotte Thøgersen er alle i semifinalen, og én av dem vil gå av med seieren. 

– Fikk skværet opp 

Den siste uken har flere av deltakerne kranglet åpenlyst i ulike medier i Norge, og stemningen har til tider vært amper. 

Semifinalist Magnhild Vik sa tidligere denne uken at hun vurderte å droppe finalefesten på grunn av de mange konfliktene. Én av grunnene var at deltaker Finn Olav Odde (55) gikk ut i VG og kalte Vik «et mobbetroll».

Men søndag formiddag forteller Vik at hun likevel valgte å dra på en Farmen-fest lørdag kveld. 

– Det ble fest på meg i går, og vi fikk skværet opp. I utgangspunktet er det veldig dårlig løsning å snakke til hverandre på forsiden av VG, og ingen lur måte å løse konflikter på, sier Vik til TV 2. 

Farmen-finalen ser du på TV 2 kl. 20.00. Har du gått glipp av noen tidligere episoder kan du se dem på TV 2 Sumo (krever innlogging).

Leser ikke kommentarfelt 

Hun sier det meste av konfliktene mellom deltakerne oppsto i etterkant av innspillingen, da Farmen ble sendt på TV. Det var først da de fikk se hvordan de andre hadde oppført seg i programmet. 

– Konfliktene nå i ettertid har jo også blitt skapt litt av media, mener Vik. 

42-åringen sier hun var klar over at det kom til å bli mye ståhei rundt Farmen-deltakerne, men at hun aldri hadde sett for seg omfanget. 

– Jeg trodde aldri det var så mange som kom til å følge oss og programmet, men det er jo veldig artig. Men det å bli bli dratt inn i konflikter, som egentlig oppstår av ingenting, var jeg nok litt uforberedt på, sier Vik. 

Hun sier det er uaktuelt å bruke tid på kommentarfelt og diskusjoner på nettet og i sosiale medier. 

– Man kan ikke ta seg nær av noen ting. Det er fullt av kommentarer over alt, sier Vik. 

Hetses

Årets Farmen-deltakere har skap voldsomt engasjement. Semifinalist Olav Harald Ulstein har fått massiv hets etter sin oppførsel på gården, og har måttet skru av telefonen for å få fred.

Som varaordfører i Sykkylven kommune har han også kommet til det punkt at han sier fra seg lønnen etter at kommunehuset ble overlesset med henvendelser fra sinte Farmen-tilhengere. 

Finalen av Farmen ser du på TV 2 søndag klokken 20.00. Rett etter programmet kan du følge finalefesten direkte på TV2.no