ATTRAKTIV DUO: Evertons James McCarthy (t.h.) imponerer på Goodison Park. Nå er den irske midtbanespilleren ønsket av Arsenal. Her er McCarthy sammen med en annen ettertraktet Everton-spiller - nemlig Ross Barkley.
ATTRAKTIV DUO: Evertons James McCarthy (t.h.) imponerer på Goodison Park. Nå er den irske midtbanespilleren ønsket av Arsenal. Her er McCarthy sammen med en annen ettertraktet Everton-spiller - nemlig Ross Barkley.

Fotballryktene: – Han kan løse Arsenals midtbaneproblemer

Mens Radamel Falcao har fått tidsfrist på å levere varene. Få ryktene her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal. Skader. Midtbanespillere. Tre ord som ofte blir skrevet i samme setning sesong etter sesong.

Årets utgave er heller ikke noe unntak. Jack Wilshere, Mesut Özil og Mikel Arteta er alle ute med skader for Arsenal, og nå kan det være at en hardt presset Arsène Wenger må forsterke stallen. Mange navn sirkulerer rundt Gunners - ett av dem er James McCarthy. Det skriver Daily Mail. Den 24-årige Everton-spilleren storspiller på midtbanen sammen med Gareth Barry, og Arsenal er villig til å fiske drøyt 175 millioner kroner ut av lommeboken for å sikre seg iren. Everton skal være motvillige til å selge, men Arsenal vil teste «Toffees» vilje til å holde på McCarthy.

En annen spiller som skal være i Arsenals søkelys er Tyrone Mings. Ipswich-forsvareren skal være en løsning allerede i januar dersom forsøkene på å signere Mats Hummels går i vasken, skriver Daily Mail.

Et kvarter på banen var alt Steven Gerrard fikk i lørdagens seier over Stoke - 16 år etter at han debuterte for Liverpool. Nå kan kapteinens tid på Anfield være over. Ifølge Daily Mirror er nemlig fremtiden til Gerrard usikker. 34-åringens kontrakt med Liverpool går ut til sommeren, og det er ventet at Gerrard må ta et kraftig lønnskutt fra de 1,85 millioner kronene han tjener i dag for å få lov til å fortsette i klubben. En overgang til en klubb over «dammen» kan være en utvei for Gerrad.

Manchester United har fått ting til å svinge etter en tøff start på Louis van Gaals karriere på Old Trafford. Lørdag ble det en overbevisende 3-0-seier over Hull på hjemmebane med både Wayne Rooney og Robin van Persie på scoringslisten. Uniteds rekke av superspisser inneholder også Radamel Falcao. Colombianeren ble byttet inn i seieren over Hull etter et skadeavbrekk - nå er tiden inne for å levere. Ifølge Daily Mail har Falcao frem til april på å overbevise Manchester United om å signere ham permanent.

Da Falcao vandret inn portene på Old Trafford, hadde allerede Javier Hernández gått ut. Meksikaneren er på utlån i Real Madrid denne sesongen, men ser ikke ut til å bli værende noe lenger enn det. United kommer trolig heller ikke til å forlenge kontrakten med spissen som går ut i 2015. Ifølge Express er både Arsenal, Liverpool, Everton og Tottenham aktuelle klubber for Hernández.

Chelsea har sikret seg en førstekeeper for lang, lang tid i Thibaut Coutois. På benken sitter Petr Cech - mer enn god nok for en rolle som andrekeeper. Nå skriver Daily Mirror at den trofaste tsjekkeren vurderer å dra til PSG på lån i januar. Franskmennene har forhåpninger om at regelmessig spilletid vil lokke Cech til Paris. 32 år gamle Cech har halvannet år igjen av kontrakten med Chelsea.

Mer keepersnakk: Denne praten kanskje litt mer usannsynlig. Daily Star skriver nemlig at Real Madrid er meget lystne på å hente David de Gea fra Manchester United. Keeperen skal selv være interessert i en overgang - det fører United ut i en jakt på ny keeper. En mulig kandidat skal være Tottenhams Hugo Lloris.

Daily Mirror skriver at Tottenham ikke har gitt opp å signere Aston Villas midtbanespiller Fabian Delph. Kontrakten til den 25 år gamle engelskmannen går ut etter sesongen og det kan bli aktuelt for Villa å selge allerede i januar for å sitte igjen med noe annet enn bare smuler. Samtidig er Spurs-manager Mauricio Pochettino på jakt etter Red Bull Salzburg-spiller Kevin Kampl.