Rooney- og van Persie-perler i ny Manchester United-seier

Superspissene viste seg frem mot Hull. Se scoringene fra kampen her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-Hull 3-0

Manager Louis van Gaal gjorde tre endringer på laget til Hull-kampen for å sikre en tredje seier på rad. Det lyktes han godt med.

Ungguttene McNair, Blackett og Shaw ble satt ut til fordel for Young, Rojo og Mata. 

Her er tabellen i Premier League.

United vant 3-0. Første omgangs prestasjon var Wayne Rooneys 2-0-scoring tre minutter før pause.

Rooney er i storform for tiden. Fra over 20 meter plasserte han et langskudd mellom to forsvarere, og med en skru som sendte Hulls keeper feil vei, i nettet.

Se sammendrag av kampen øverst i artikkelen.

– Jeg tror det var bevisst av Rooney. Van Gaal har bedt dem om å plassere skuddene mer, sa en imponert Phil Thompson i TV 2s PL-studio.

Wayne Rooney har nå fem scoringer så langt i sesongen. 

Etter 66 minutter ville Robin van Persie vise seg frem. Han overgikk Rooneys scoring med et utagbart skudd klint knallhardt i krysset fra rundt 18 meter til 3-0.

Angel Di Maria måtte ut med skade.
Angel Di Maria måtte ut med skade.

En fantastisk scoring fra nederlenderen.

– For å være ærlig, så trengte jeg den scoringen. Vi spilte veldig bra. Hver uke blir spillet raskere og bedre. I dag kunne det blitt 4-0 eller 5-0, sa han etter kampen ifølge BBC.

Di Maria ut med skade

United startet med mer enn nok offensiv slagkraft i laget, men måtte bytte tidlig. Dessverre måtte Angel Di Maria ut med det som så ut som en lårstrekk etter 13 minutters spill. Han ble erstattet av Ander Herrera.

– Jeg tror han har hatt den skaden i en stund, og at han nå er blitt presset for langt. Dette kan fort bety tre til seks uker ute, sa Phil Thompson.

Det ble brukt mållinjeteknologi for å avgjøre at United tok ledelsen etter 16 minutter. En avslutning fra Smalling etter en corner ble avverget av Hull-keeper Allan McGregor, men returen gikk i hans egne ben og tilbake. Han fikk slått den ut igjen, men ballen var akkurat over linjen. 1-0 til hjemmelaget.

Like før pause scoret Rooney i en omgang som Manchester United dominerte.

Dominansen fortsatte kampen ut. Van Persies lekre vinkelskudd økte ledelsen til 3-0. Like etterpå ble han byttet ut med Radamel Falcao, som er tilbake fra skade.

Kampen endte 3-0. Louis van Gaal kan notere seg for sin tredje strake seier og United legger nå press på byrival City i toppen av tabellen.

Wayne Rooney fikk en smell i leggen da han ble taklet ut i reklameskiltene i sluttminuttene. Han haltet av banen, men hvor alvorlig det er, er vanskelig å si.

– Dette bygger selvtillit for Manchester United. De vinner komfortabelt, har noen spillere tilbake fra skade og holder nullen, sa Phil Thompson etter kampen.

Manager van Gaal var også imponert over laget sitt.

– Det var sesongens beste kamp fra oss. Det som gledet meg mest var måten vi dominerte kampen fra første til siste minutt, sa han.

Hull sliter tungt på 17. plass i bunnen av Premier League og kom fra tre strake tap. Nå er det fire for Steve Bruces menn.