REAL STJERNE: Isco (22) er en av Europas beste midtbanespillere. Da er det naturlig at interessentene strømmer på. FOTO: Adam Davy/PA Wire.
REAL STJERNE: Isco (22) er en av Europas beste midtbanespillere. Da er det naturlig at interessentene strømmer på. FOTO: Adam Davy/PA Wire.

Fotballryktene: – Arsenal og Liverpool med i kampen om Isco

Mens Manchester United har gitt opp Radamel Falcao. Få ryktene her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En ny, deilig fotballhelg står for tur på det europeiske fotballkontinentet. Hva er vel da bedre enn å varme opp med litt rykter?

Nok en gang preger Radamel Falcao overskriftene i de engelske tabloidene. Manchester United-spissen har ikke spilt veldig mye for de røde etter låneovergangen på deadline day i sommer. Det kommer han trolig ikke til å gjøre i fremtiden heller. For Metro skriver at manager Louis van Gaal ikke kommer til å nytte seg av kjøpsopsjonen på colombianeren. Fokus rettes i stedet mot signering av en annen superspiss - nærmere bestemt Edinson Cavani. PSGs 27 år gamle spiss skal være så interessant at United er villige til å bla opp 550 millioner kroner. Ifølge Metro skal Cavani være misfornøyd med situasjonen i den franske hovedstaden, og det er tenkelig at han forlater klubben neste sommer.

Det har ikke kommet som noen overraskelse, men også denne sesongen er Arsenal-stallen preget av skader på sentrale spillere. Derfor er det naturlig at det også nå snakkes om signering av forsterkninger på Emirates. Et av navnene som virkelig står frem er Isco. Real Madrid-spilleren er jaktet av både Arsenal og Liverpool. Samtidig skal PSG være villige til å legge et vanvittig bud på 700 millioner kroner på bordet for å sikre seg 22-åringen. Real Madrid skal være villige til å selge for den summen for å gjøre plass til David Alaba og Lucas Romero, skriver Express.

Arsenal er beit for sentrale midtbanespillere. Navnet til Yohan Cabaye dukker nok en gang opp i ryktespaltene. Den franske midtbanespilleren signert for PSG for ett år siden, men har ikke fått den rollen i laget han skulle ønske. Nå skriver Express at rapportene fra Frankrike sier at Cabaye ønsker å bli Arsenal-spiller allerede i januar.

Daily Mirror skriver at Swansea eller West Ham kan være så heldige å få låne Barcelonas stortalent Munir El Haddadi. La Liga-giganten vil sende 19-åringen på lån for å gi ham nok spilletid på toppnivå. Også Ajax skal ha vist sin interesse.

Ting har ikke gått helt etter planen i Aston Villa denne sesongen. Klubben sliter på nedre halvdel i Premier League, og denne uken ga Roy Keane beskjed om at han gir seg som assistenttrener. Nå frykter også manager Paul Lambert at midtbanespiller Fabian Delph kan være tapt. Det skriver Birmingham Mail. 25-åringens kontrakt går ut etter sesongen og frykten er stor for at Villa vil bli sittende igjen uten penger. Derfor kan Villa bli tvunget til å selge spilleren allerede i januar - selvsagt så lenge Delph ikke signerer ny kontrakt.

En av de store snakkisene for to overgangsvindu siden var Jevhen Konopljanka. Dnipro-spilleren skal ha vært svært nær en overgang til Liverpool, men ingenting skjedde. Nå hevder Sky Sports Italia at Dnipro har satt en klausul på i overkant av 85 millioner kroner for midtbanespilleren. Både Inter og Roma skal være interesserte i Konopljanka, men Tottenham, West Ham og Liverpool har ham fremdeles på blokken.