GLADE GUTTER: Swansea Citys Gylfi Sigurdsson feirer scoring mot Arsenal sammen med Kyle Bartley og Jefferson Montero. (REUTERS/Rebecca Naden)
GLADE GUTTER: Swansea Citys Gylfi Sigurdsson feirer scoring mot Arsenal sammen med Kyle Bartley og Jefferson Montero. (REUTERS/Rebecca Naden)

Rekdal tipper seier til Swansea

Sjekk full analyse av Kjetil Rekdals lørdagstrippel!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SHREWSBURY - BURTON ALBION (LEAGUE 2) H: 1,70 U: 3,35 B: 3,80
Toppkamp, hvor Shrewsbury ligger på fjerdeplass, og Burton to poeng foran på andre. Shrewsbury har fått Josh Passley på lån fra Fulham, han kan debutere i forsvaret her som erstatter for Jack Grimmer som ble kalt tilbake til Fulham denne uka. Shrewsbury tapte 2-3 for Exeter sist etter seks strake serieseire. Burton Albion slo tabellnabo Luton Town 1-0 forrige kamp og ser sterke ut. Her får de inn to lånespillere, målvakt Remi Matthews og forsvarsspiller Kelvin Maynard. Burton Albion har ikke så veldig sterk bortestatistikk, mens Shrewsbury er så godt som uovervinnelige hjemme.

 

SWANSEA - CRYSTAL PALACE (PREMIER LEAGUE) H: 1,70 U: 3,45 B: 4,25
Hjemmesterke Swansea mangler Federico Fernandez til dette oppgjøret, ellers har de full tropp å velge i. De tapte 1-2 for Manchester City borte sist, men på hjemmebane er de ekstremt vanskelige å tukte. De har bare ett hjemmetap denne sesongen, for høytflyvende Southampton. Crystal Palace slo Liverpool 3-1 sist, den første seieren på seks forsøk. De mangler Damien Delaney og Adrian Mariappa, men har nok uansett fått med seg en del selvtillit fra seieren over Liverpool. Allikevel, Swansea er knallsterke på hjemmebane.

 

LUTON TOWN - MANSFIELD TOWN (LEAGUE 2) H: 1,70 U: 3,35 B: 3,80
Den gamle toppklubben Luton er på vei oppover i systemet, klubben som var i Conference forrige sesong kan rykke opp to år på rad dersom de holder dette gående. De tapte 0-1 for Burton Albion sist, det var første serietap siden 6. september. Her mangler de Luke Wilkinson grunnet suspensjon, samt Alex Lawless, Ross Lafayette og Curtley Williams grunnet skade. Mansfield slo Plymouth Argyle 1-0 sist, men det var første seier på åtte ligakamper. Mansfield er uten manager, og Adam Murray vikarerer i påvente av ny manager. Det holdt til seier sist, men dette blir en tøff bortekamp.