Jørn sang til lillesøsteren som har vært kreftsyk

– Det ble sterkt og rørende, sier Jørn Trollebø Kvalheim (23) om opptredenen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveldens finalerunde av Idol skal deltakerne synge låter som foreldrene har valgt. Jørn Trollebø Kvalheims (23) mamma valgte Coldplay-låten «Fix You» til sønnen.

FAMILIE: Jørns foreldre satt i salen under fredagens finalerunde. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
FAMILIE: Jørns foreldre satt i salen under fredagens finalerunde. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Det er en låt som er helt spesiell for Jørn og hans familie. For ti år siden fikk Jørns lillesøster Julie (20) kreft, og da var dette en låt som betydde mye for familien. 

– Da jeg fikk høre at mamma hadde valgt denne låten, visste jeg at det kom til å bli sterkt. Under opptredenen sang jeg til lillesøsteren min. Jeg hadde hele opplevelsen med hennes sykdom i tankene når jeg sto på scenen, så det ble sterkt og rørende. Det var mange tanker som boblet i kroppen, sier Jørn til TV 2. 

Se den følelsesladde opptredenen i toppen av saken. 

Gunnar kalte han den fremste formidleren

Dommerne ble svært imponert over opptredenen, og Gunnar Greve kalte Jørn en av de fremste formidlerne i hele konkurransen. 

– Jeg ble kjempeglad for den tilbakemeldingen. Det å kunne formidle noe med min opptreden er det jeg setter høyest i denne konkurransen, sier Jørn.

I dag er Jørns lillesøster helt frisk. 

– Jeg tror hele sykdomsperioden gjorde oss sterkere som familie. Vi kom heldigvis godt ut av det. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye familien betyr for meg. De er der for meg uansett, sier han.