Magnhild Vik (43) vant årets Farmen: – Jeg er i sjokk!

Magnhild Vik lå bak hele veien, men sørget for en dramatisk avslutning.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter en thriller av en finale var det Magnhild Vik (43) som endelig kunne krone seg med tittelen som årets vinner av Farmen.

Få det aller første vinnerintervjuet i videovinduet over.

Motstander Olav Harald Ulstein (51) var et hestehode foran store deler av finalen, men Magnhild satte inn et ekstra gir mot slutten og halte seieren trygt i land. 

– Det er helt fantastisk, jeg er i sjokk. Det er så deilig. Jeg tenkte lenge, at dette ikke kom til å gå, for han hadde to poeng mer enn meg veldig lenge. Men så gikk det bra. Jeg er så glad, sier Magnhild i seiersrus.

Mistet nesten motet

Ti intensive uker med blod, svette og tårer er forbi, og under kunnskapskonkurransen i finalen ble Magnhild og Olav virkelig satt på prøve.

Deltakerne måtte blant annet smi, og da holdt Magnhild på å miste motet.

– Da jeg så smia, så tenkte jeg bare «er det mulig?» Men jeg tenkte som Pippi, at «dette har jeg aldri prøvd før, så det kan jeg sikkert». Og det holdt. Det er helt utrolig, bedyrer den ferske vinneren.

Viktig seier

Magnhild forteller at seieren betyr ekstremt mye for henne, spesielt med tanke på at hun har vært borte fra familien sin så lenge.

– Hadde jeg ikke vunnet, hadde jeg tenkt at jeg heller kunne gått ut i uke fem, og hatt fire uker ferie i Thailand sammen med dem. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem, tilføyer hun.

Drømt om å se barna

Hjemme i Innfjorden venter mannen, og hennes fire barn på 13, 11, 7 og 3 år, spent på at mamma skal komme hjem.

Magnhild har lenge drømt om å se dem igjen.

– Det blir helt fantastisk. Det har jeg drømt om lenge, men jeg har skjøvet det vekk, for tenker jeg for mye på det så blir jeg sprø. Nå gleder jeg meg til å gi dem en klem.

Søndag feirer Magnhild seieren med de andre Farmen-deltakerne på en storslått finalefest. Den kan du se direkte på tv2.no fra klokken 21.55.