Vil du ha Wenche som kokk på julaften?

I år vil Wenche Andersen hjelpe en heldig seer med julemiddagen på selveste julaften. Finn ut hvordan det kan bli deg her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Middagen på julaften er kanskje den viktigste middagen i hele året. Den bør være perfekt.

– En mislykket ribbe eller julemiddag, kan ødelegge hele julekvelden, hevder tv-kokk Wenche Andersen.

Hun vet at mange har prestasjonsangst for julemiddagen, og i år har Wenche derfor en helt spesiell julegave til en heldig seer.

SPRØ SVOR: En knasende, sprø svor er lakmustesten på om ribba er vellykket. FOTO: TV 2
SPRØ SVOR: En knasende, sprø svor er lakmustesten på om ribba er vellykket. FOTO: TV 2

Wenche redder julemiddagen

God morgen Norges kokk har bestemt seg for å invitere en familie til Wenches kjøkken på selveste julaften og hjelpe dem med å lage julemiddag.

– Vi kan lage ribbe, pinnekjøtt, stek eller annet kjøtt med tilbehør. Vi lager det sammen på morgenen også får familien med seg maten hjem og bare varmer det opp rett før gjestene kommer, forklarer Wenche, som garanterer at det blir mat av ypperste kvalitet.

– Det eneste jeg ikke kan lage er fisk eller kalkun. Fisk holder seg ikke over tid og kalkunen er for stor for stekeovnen i studio vårt, sier Wenche.

WENCHE REDDER JULEMIDDAGEN: Send en e-post til gmn@tv2.no og fortell hvorfor du trenger hjelp med julemiddagen. FOTO: TV 2
WENCHE REDDER JULEMIDDAGEN: Send en e-post til gmn@tv2.no og fortell hvorfor du trenger hjelp med julemiddagen. FOTO: TV 2

Send e-post til God morgen Norge

De som har lyst på Wenches hjelp med julemiddagen, kan sende en e-post til gmn@tv2.no og forklare hvorfor de trenger hjelp med julemiddagen.

– Det kan være mange grunner til at folk trenger litt hjelp, ifølge Wenche, som lover å lese alle e-postene som kommer.

– Kanskje er du nyskilt og skal ha barna på julemiddag for første gang. Eller du gruer deg til å ha svigermor på besøk, fordi du vet hun er veldig god til å lage mat. Eller er du bare en av dem som gang på gang sliter med å få svoren knasende sprø. Uansett, kan jeg hjelpe deg, lover Wenche.