Daniel Mojsov forlater nå Brann etter nedrykket.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Daniel Mojsov forlater nå Brann etter nedrykket. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Han er den første spilleren som forlater Brann etter nedrykket

Daniel Mojsov er ferdig i den ferske 1. divisjonsklubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 26 år gamle makedonske landslagsspilleren bekrefter dette overfor bt.no torsdag kveld.

Midtstopperen fikk egentlig beskjed før sesongen om at han var uønsket i klubben, men kjempet seg inn på Brann-laget igjen. Likevel endte det med nedrykk for Bergens stolthet.

- Dette er bra for meg. Jeg vil ikke spille i førstedivisjon. Samtidig vil jeg si takk til Brann, supporterne, trenerne og hele klubben. Jeg har likt tiden min i Bergen, men det er på tide å reise videre, sier Mojsov til bt.no.

Kontrakten hans varte opprinnelig til neste sommer, men etter samtaler torsdag ble partene enige om å avslutte kontrakten allerede nå.

Flere andre spillere er på vei bort fra Brann. Det er høyst usikkert at spillere som keeper Piotr Leciejewski, Stephane Badji, Birkir Mar Sævarsson og Erdin Demir går på en sesong i norsk 1. divisjon. Fra før er det kjent at stopper Marcus Jonsson legger opp.

Men Branns unggutter Kasper Skaanes (19) og Jonas Grønner (20), sier til bt.no at de er positive til å bli i Brann videre.

- Det blir tungt å spille 1. divisjon. Men jeg er Brann-gutt, og ser på meg selv som en av dem som skal spille Brann opp igjen i eliteserien neste år. Det gjør så vondt at jeg er en del av et lag som rykker ned for første gang siden 1980-tallet, sier Grønner til avisen.

Fredag skal Brann ha styremøte. Da vil nok jobbene til trener Rikard Norling og sportslig leder Roald Bruun-Hanssen bli diskutert. Begge er meget upopulære hos Brann-fansen. På Facebook er de topprettet en egen gruppe som vil gjerne Bruun-Hanssen. Den har passert 2000 medlemmer.

Rikard Norling holder møter torsdag og fredag med spillerne om neste sesong. Svensken sier han ikke vil trekke seg, men vil lytte til hva klubbledelsen mener om hans trener-jobb.