KLAR FOR NYE RENN: Alexander Stöckl, her fotografert forut for VM i skiflyging tidligere i år. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
KLAR FOR NYE RENN: Alexander Stöckl, her fotografert forut for VM i skiflyging tidligere i år. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Forbannet Stöckl fikk omsider utstyret på plass

Surr med bagasjen skapte stor irritasjon for hopperne. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ruka (NTB): Surr med bagasjen skapte stor irritasjon for hopperne. Tom Hilde og Anders Jacobsen sto i fare for å gå glipp av fredagens renn i Kuusamo.

Duoen kom til finske Ruka uten mesteparten av utstyret. Det samme gjaldt Anders Fannemel, men han er forhåndskvalifisert til fredagens verdenscuprenn.

– Jeg er forbannet. To mann kunne gått glipp av konkurransen fordi ansatte på flyplassen eller flyselskapet ikke gjør jobben sin. Dette handler om tapte premiepenger, tapte verdenscuppoeng, og sponsorene har ikke betalt oss for at hopperne skal sitte på hotellrommet uten utstyr. Håpløst, sa Stöckl til NTB rett før utstyret omsider kom fram.

Normalt kjører de norske hopperne bil når de tar seg rundt på verdenscuprenn i Europa.

– Men her går det ikke. For Kuusamo kommer for tett på Klingenthal (før) og Lillehammer (etter). Foruten Russland bruker vi bil. Er det ikke typisk? Den ene turen og så skjer dette, sukket østerrikeren.

Han sier at å låne utstyr ikke var aktuell problemstilling. (©NTB)