FESTKLAR: Magnhild Vik var usikker på om hun ønsket å delta på Farmens finalefest, men nå bekrefter hun at det blir et gjensyn med programleder Gaute Grøtta Grav og de andre deltakerne. Foto: Alex Iversen/TV 2
FESTKLAR: Magnhild Vik var usikker på om hun ønsket å delta på Farmens finalefest, men nå bekrefter hun at det blir et gjensyn med programleder Gaute Grøtta Grav og de andre deltakerne. Foto: Alex Iversen/TV 2

Farmen-Magnhild snur – vil på finalefesten likevel

Farmen-deltakerne Magnhild Vik og Finn Olav Odde fikk skværet opp i siste liten, etter mobbe-beskyldninger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne uken uttalte Magnhild Vik (43) at hun var usikker på om hun ønsket å delta på Farmens finalefest som finner sted søndag.

Dette skal være på bakgrunn av at hun ble kalt «et mobbetroll» av meddeltaker Finn Olav Odde (55) i VG.

Nå sier hun til lokalavisen Åndalsnes Avis at hun har fått unnskyldningen hun ventet på, og at det blir finalefest likevel.

– Jeg har bestemt meg for det, ja. Finn har gjort det jeg ønsket, og beklaget en del utsagn som han har kommet med nå i ettertid. Da er det greit for meg, og jeg tror vi skal klare å legge dette bak oss, bekrefter Magnhild overfor TV 2.

– Ikke bedre enn oss

Finn Olav har vært i sentrum for flere av konfliktene på Farmen i år. Frank Tore Aniksdal ytret tidlig at han han synes Finn var altfor masete, og Olav Harald Ulstein la heller ikke skjul på hva han syntes om meddeltakeren.

Magnhild forteller at i utgangspunktet var det ingen konflikt mellom henne og Finn Olav på gården, men ytringene i ettertid har fått henne til å reagere kraftig.

– Når han påstår at flere svake deltakere har blitt misbrukt på Farmen, så går det over en grense for meg som jeg ikke kan tie om. Han spilte spillet på samme vilkår som oss. Nå har han innrømt at han tok for hardt i, og det godtar jeg, legger hun til.

På søndag er det duket for den store finalen, og det er Olav Harald Ulstein, Magnhild Vik og Charlotte Thøgersen som kjemper om to plasser i den gjeve finalen.

Farmen-finalen ser du på TV 2 kl. 20.00. Har du gått glipp av noen tidligere episoder kan du se dem på TV 2 Sumo (krever innlogging).