ØNSKET I ENGLAND: Manchester United og Chelsea skal begge være interessert i både Wesley Sneijder og Raphael Varane. (AP Photo/Christophe Ena)
ØNSKET I ENGLAND: Manchester United og Chelsea skal begge være interessert i både Wesley Sneijder og Raphael Varane. (AP Photo/Christophe Ena)

Fotballryktene:
– Manchester United og Chelsea i stjernekamp

Og Arsenal vil hente to midtbanespillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den norske fotballsesongen er nå ubønnhørlig over. Men i Europa er man ikke kommet halvveis en gang.

Og når 2014 blir til 2015, åpnes det også for spillerkjøp i en måned.

Og spekulasjonene er mange om hvem som skal hvor når overgangsvinduet åpner.

Når det dukker opp en nederlender i ryktespaltene, så blir han ganske automatisk koblet til Manchester United. Under VM var Louis van Gaal koblet til store deler av den nederlandske troppen. Når nå Wesley Sneijder trolig forlater Galatasaray, så er selvsagt Manchester United klubben de fleste nevner som den trolige kjøperklubben. Men ifølge Daily Express skal også Chelsea ønske seg 30-åringen. Og Chelsea er et tryggere valg dersom man har et ønske om å kjempe om titler.

Daley Sinkgraven var ikke i VM-troppen, men 19-åringen er nederlender og er da per definisjon ønsket av Manchester United. Heerenveen-vingen har fått sitt store gjennombrudd denne høsten, og det er ikke bare Manchester United som er interessert. Også Liverpool kan tenke seg å hente Sinkgraven i januar, hevder Daily Star.

Men om Chelsea snyter Manchester United for Sneijder, så kan van Gaal komme til å revansjere seg ved å hente Raphael Varane. Midtstopperen har vært på Jose Mourinhos ønskeliste siden portugiseren forlot Real Madrid, men nå skriver Daily Star at Manchester United kan komme med et sjokkbud og lure til seg franskmannen.

Liverpool har lenge hatt Xherdan Shaqiri på handlelisten. Og nå skal Bayern München være villig til å la sveitseren forlate klubben i januar - men bare på lån. Arsenal skal også være interessert i den kompakte 23-åringen, skriver Daily Mirror.

I helgen ble Jürgen Klopp utpekt til å bli Arsenals neste manager. Og The Gunners burde handle raskt for å sikre seg tyskeren. Men etter at Arsene Wenger onsdag gikk seirende ut av duellen mellom de to, så kan Klopp avvise at det har vært noen kontakt mellom ham og Arsenal-ledelsen, skriver Daily Express.

Gunners-kaptein Mikel Arteta begynner å merke alderen. For nå blir spanjolen skadet omtrent hver gang han er på banen. Det gjør at Wenger nå er på jakt etter ikke bare en, men to midtbanespillere i januar. Og ifølge Daily Mirror er det Sevillas polske landslagsspiller Grzegorz Krychowiak og Evertons James McCarthy som er de prioriterte objektene for franskmannen.

Arouna Koné har ikke klart å spille seg inn igjen på Evertons lag etter at han kom tilbake etter ett år på skadestuen. Nå melder TalkSPORT at The Toffees kan komme til å leie ut ivorianeren i januar for å gi ham kamptrening.

Newcastle er ute etter en spiller med målteft. Og nå vil de legge nærmere 100 millioner kroner på bordet for Borussia Mönchengladbach-spilleren Max Kruse. 26-åringen har imponert denne sesongen og har spilt seg inn igjen i Tysklands landslagstropp, skriver Daily Mirror.

Tottenham har slitt på høyrebacken den siste tiden. Kyle Walker har slitt med skader, og midtstopperne Eric Dier og Vlad Chiriches har måttet vikariere i en uvant posisjon. Klubben har allerede hentet inn amerikaneren DeAndre Yedlin, men han skal være en mann for fremtiden. Nå hevder Daily Mirror at klubben også vurderer et bud på Ajax-backen Ricardo van Rhijn.