RØK UT: Finn Olav Odde gjorde en iherdig innsats under hinderløypa i finaleuken, men det holdt ikke helt til mål og han måtte innse at finalen glapp. Foto: Alex Iversen/TV 2
RØK UT: Finn Olav Odde gjorde en iherdig innsats under hinderløypa i finaleuken, men det holdt ikke helt til mål og han måtte innse at finalen glapp. Foto: Alex Iversen/TV 2

Farmen-Finn: – Ungene er så stolte at de får tårer i øynene

Finn Olav Odde har fått massiv støtte hjemmefra etter at han røk ut av Farmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter ni og en halv uke på Farmen, kunne storfavoritten Finn Olav Odde (55) endelig skimte finalen. Istedenfor fikk han en kald og bitter slutt på eventyret, da han ble slått av meddeltaker Charlotte Thøgersen (25) under hinderløypa onsdag.

Finn forteller at om han blir 100 år gammel, så kommer han aldri til å glemme hvor mye det ergrer ham at han ikke kom til finalen.

Stolte unger

Til gjengjeld har han ifølge seg selv vunnet hele kongeriket, og på hjemmebane står hyllesten i kø etter hans deltakelse i Farmen.

– Jeg har det så bra, som ingen kan drømme om. Ungene er så stolte av meg, og de får tårer i øynene når de snakker med meg. De sier at jeg er verdens beste pappa. Også sier de at de visste jeg var snill, men de visste ikke at jeg var snill. Det er fantastisk å få slike tilbakemeldinger fra ungene, bedyrer Finn overfor TV 2.

Havnet i konflikter

Finn har stått i bresjen for dugnadsånden på gården, noe som falt i både god og dårlig jord hos meddeltakerne i løpet av oppholdet. Han havnet tidlig i konflikt med Frank Tore Aniksdal, som mente at Finn maste for mye.

– Jeg fikk mye pepper for at jeg var så opptatt av dugnad, men jeg er vant til det. Det er meg i et nøtteskall. Jeg bryr meg ikke om det som har skjedd, forsikrer han.

Kona bekymret seg

Også mellom ham og Olav Harald Ulstein har det vært store uoverensstemmelser. Olav terget på seg en hel nasjon da han snakket nedlatende om Finn, og konflikten eskalerte da Olav satte kjepper i hjulene for Finn mens han var storbonde.

Hjemme satt kona Laila og bekymret seg for ektemannen.

– Laila trodde at jeg sleit, men jeg gjorde ikke det. Da vi var på gården oppfattet jeg ikke at stemningen var så dårlig, som mange nå tror at den var, forteller Finn.

– Jeg går rundt som en stolt hane. Jeg har ikke noe å skjemmes over, legger han til.

Søndag skal Olav Harald Ulstein, Magnhild Vik og Charlotte Thøgersen kjempe om to plasser i den gjeve finalen. Farmen-finalen ser du på TV 2 kl. 20.00.