Stjernen Sánchez og utskjelte Sanogo sikret Arsenal-avansement

Ny perle fra Alexis Sánchez da Arsenal slo Borussia Dortmund.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal-Dortmund 2-0

Yaya Sanogo og Alexis Sánchez har en ganske ulik stjerne hos Arsenal-fansen.

Ironisk nok var det et mål fra hver av disse som var med til å senke Borussia Dortmund, da Arsenal slo tilbake etter en til tider svak sesonginnledning.

Med 2-0 over Borussia Dortmund sikret London-klubben seg en plass i Mesterligaens åttedelsfinale.

Lange, hengslete og keitete Sanogo (21) har til tider vært utskjelt siden overgangen fra Auxerre, etterhvert som scoringene har uteblitt til tross for at han har fått flere sjanser av Arsène Wenger.

Scoringen mot Dortmund, som kom da bare minuttet var spilt, var hans første mål i en offisiell kamp for London-klubben.

Lille, tette og tekniske Sánchez (25) har vært en enorm hit siden overgangen fra Barcelona i sommer. Scoringen, som kom etter et godt skudd fra utenfor 16-meteren, var hans tolvte for The Gunners denne sesongen.

Seieren var i realiteten aldri truet mot gruppeleder Dortmund som har imponert i Mesterligaen, men skuffet i seriespillet denne sesongen.

Arsenal har ti poeng på de fem første kampene og ligger to poeng bak onsdagens motstander før den siste runden.

Der tar Dortmund mot Anderlecht hjemme, mens Arsenal skal til Tyrkia. Dagens vertskap kastet i realiteten bort muligheten til å vinne gruppen da de ledet 3-0, men bare klarte 3-3 mot Anderlecht i forrige kamprunde.

I den andre kampen i gruppen vant Anderlecht 2-0 over Galatasaray og sikret seg med det tredjeplassen i gruppen og plass i Europaligaen.