Slik reagerte Farmen-Finn da han fikk vite at barnebarnet heter Olav

Storfavoritt Finn Olav Odde (55) røk ut rett før finalen, men kom hjem til et nytt barnebarn. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er inne i den aller siste og spennende finaleuken i Farmen, og onsdag ble deltakerne Hilde Ostad (43), Stine Sørum (30) og Finn Olav Odde (55) slått ut av konkurransen.

Sistnevnte har vært soleklar favoritt store deler av oppholdet, men hinderløypen ble for tøff for 55-åringen.

I klippet over kan du se Finn tape hårfint for Charlotte Thøgersen.

Finn tar exiten med fatning, men innrømmer samtidig at det var en stor skuffelse.

– Det ergrer meg så sykt! Kronen på verket hadde vært å få hytta, som jeg da hadde vunnet på redelig vis. Jeg ergrer meg over at jeg ødela for meg selv, sier han fortvilt til TV 2.

Ble bestefar

Selv om det ikke ble noe premie i Farmen, ventet en stor og gledelig nyhet på ham da han kom hjem til familien sin. Samtidig som Finn kjempet for tilværelsen i tvekampen mot Ørjan Hult (25), fødte datteren hans en liten gutt.

– Mens jeg sto og holdt i melkespannet så fødte datteren min. Og det var så rart, for akkurat den dagen hadde jeg på følelsen at jeg hadde blitt bestefar. Det fikk jeg bekreftet da jeg røk ut, sier han lattermildt.

Oppkalt etter ham

Finn forteller at han har gjort datteren sin ekstra stolt mens han har vært på Farmen, og for å hedre ham skikkelig ønsket hun å oppkalle sønnen etter bestefaren. Navnet falt derfor på Olav.

Dette ble ekstra spesielt for Finn, som har vært i flere feider med meddeltaker Olav Harald Ulstein (51) på Farmen.

– Det er helt utrolig. Men der ser du godheten i meg. Hadde jeg vært bitter på Olav så hadde jeg bedt henne kalle ham for Finn istedenfor. Jeg satt pris på at hun ville kalle ham opp etter meg, og jeg er stolt over at han heter Olav, bedyrer Finn, som nå har fire barnebarn til sammen.

– Måtte få ut «jævelskapen»

De tre semifinalistene Magnhild Vik, Olav Harald Ulstein og Charlotte Thøgersen. Foto: Alex Iversen/TV 2
De tre semifinalistene Magnhild Vik, Olav Harald Ulstein og Charlotte Thøgersen. Foto: Alex Iversen/TV 2

Selv om Finn har vært i sentrum for mye oppmerksomhet, grunnet uenighetene med Olav Harald Ulstein, ville han ikke vært opplevelsen foruten. Det som irriterer han mest er at hytte-premien glapp.

– Da jeg kom hjem så tok jeg båten, og rodde utover vannet. Da gaulet jeg «At det går an!» Jeg trengte å få blåst ut jævelskapen. Men jeg fikk det ikke ut da heller, og kommer nok aldri til å komme over det. Hytta hadde vært et symbol på deltakelsen min i Farmen, forteller han.

De gjenværende deltakerne Olav Harald Ulstein, Magnhild Vik og Charlotte Thøgersen skal nå kjempe om to plasser i finalen.

Finalen av årets Farmen ser du på TV 2 søndag kl. 20.00. Etter sending kan du følge finalefesten live på tv2.no.