ANTE FRED: Mens Victor Wanyama spilte kamp på Villa Park ble huset og bilen hans utsatt for tyveri. Foto: Scanpix/Twitter(@NairobiPost)/Photoshop
ANTE FRED: Mens Victor Wanyama spilte kamp på Villa Park ble huset og bilen hans utsatt for tyveri. Foto: Scanpix/Twitter(@NairobiPost)/Photoshop

Tyvene slo til mens han spilte kamp - frastjålet bilen og alt i huset

Victor Wanyama skjønte ingenting da han returnerte hjem etter mandagens kamp mot Aston Villa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Southamptons Victor Wanyama fikk seg litt av et sjokk tirsdag.

Etter å ha vært en del av Saints-laget som tok ett poeng i bortemøtet mot Aston Villa mandag, returnerte han nemlig til sitt hjem på sørkysten tirsdag ettermiddag.

Synes som møtte ham var sjokkerende. På parkeringsplassen utenfor huset var det nemlig ingen bil å finne. Da kenyaneren kom inn i huset fant han også ut at det var flere ting som var forsvunnet.

– Ranerne fikk tilgang til huset gjennom bakgården, knuste vinduet nærmest hagen og kom seg inn i huset. De stjal bilen min, klærne mine, skoene mine og tre storskjerm-sett. Jeg har ingenting igjen, sier midtbanestjernen til Nairobi News.

Les også: Newcastle-stjerne varslet om innbrudd i eget hjem to ganger - det var hans eget rot

Kenyaneren har vært en sentral del av suksessen til sørkystklubben denne sesongen med tre mål på 14 kamper, og spilte nok en gang 90 minutter i bortekampen mot Villa mandag.

– Alt skjedde da jeg var borte med laget. Jeg var tilbake 15.00 på ettermiddagen etter kampen, og fikk sjokk da jeg så at bilen var forsvunnet fra parkeringsplassen. Så så jeg alle de andre tingene som var forsvunnet, sier han.

Bilen er funnet igjen
Daily Mail skriver at blant tingene som forsvunnet er en signert Andres Iniesta-trøye, som Wanyama sikret seg etter å ha møtt Barcelona i Mesterligaen i sin tid som Celtic-spiller.

Den skal ikke være funnet, men Wanyamas sorte Range Rover er funnet. Bilen av nemlig utstyrt med sporingssymet, og ble funnet i London, hele 125 kilometer unna hans hus.

– Bilen har blitt funnet. Takk Gud. Takk for støtten og bønnene fra alle, sier Southampton-spilleren.

Bilen skal være verdt over 650 000 kroner.

Les også: Sjekk Premier League-stjernenes eventyrlige bilpark