POPULÆR STJERNE: Justin Bieber ankommer amfAR Cinema Against AIDS under filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: Scanpix.
POPULÆR STJERNE: Justin Bieber ankommer amfAR Cinema Against AIDS under filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: Scanpix.

Justin Bieber knuser Taylor Swift og One Direction

Justin Bieber (20) tjener mest og er den rikeste kjendisen under 30 år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Justin Bieber er bare 20 år gammel, men topper allikevel listen over verdens rikeste stjerner, skriver Forbes, som offentligjør listene over verdens rikeste kjendiser.

Tjener rått

Bieber har hatt trøbbel med loven, men fansen står fjellstøtt ved hans side. Det resulterer i millionene av kroner som fortsetter å rulle inn på kontoen hans, og Justin kan nå skilte med en inntekt på over 500 millioner kroner det siste året.

Store deler av inntekten tikket inn etter hans siste turné, og med nytt album på vei er det ingenting som tyder på at popstjernen vil falle nedover på rikmannslisten.

Artistene tjener mest

Bieber er i godt selskap, og på andre og tredjeplass finner vi boybandet One Direction og popkometen Taylor Swift. Andre stjerner som ruver på listen over de yngre rikingene er Bruno Mars, Rihanna og «The Hunger Games»-skuespiller Jennifer Lawrence.