GULLGUTTER: Arjen Robben og Bastian Schweinsteiger feirer scoring mot Hoffenheim i helga. FC Bayern vant 4-0. (AFP PHOTO / GUENTER SCHIFFMANN)
GULLGUTTER: Arjen Robben og Bastian Schweinsteiger feirer scoring mot Hoffenheim i helga. FC Bayern vant 4-0. (AFP PHOTO / GUENTER SCHIFFMANN)

Rekdal tipper Champions League

Tror FC Bayern vinner i Manchester - spår storseier til Paris Saint-Germain.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MAN CITY - FC BAYERN (CHAMPIONS LEAGUE) H: 2,95 U: 3,45 B: 2,05
Manchester City har bare to poeng i gruppa, og må håpe på uavgjort i Moskva mens de slår Bayern her. Det skal holde hardt. City slo Swansea 2-1 i helga, men er ikke helt friskmeldt etter en periode med dårlig form. FC Bayern fortsatte i vinnersporet med 4-0 over Hoffenheim i helga, og de fremstår som verdens beste klubblag akkurat nå. De har en utrolig evne til å levere kamp etter kamp, og har ikke tapt siden Dortmund slo dem i supercupfinalen før sesongstart. Her ryker nok Citys muligheter for avansement.

 

PARIS SG - AJAX (0-1) (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,75 U: 3,50 B: 3,10
Paris Saint-Germain har fått konkurranse i den franske serien i år, men kampen om avansement i denne gruppa er over. Spørsmålet er hvem som blir gruppevinnere - PSG eller Barcelona. Paris Saint-Germain står med syv strake seire, og i helga slo de Metz 3-2. Ajax tok en sterk 4-1 seier over Herenveen, men her er det langt tøffere motstand. Ajax holdt PSG til 1-1 forrige de møttes, det skjer neppe denne gangen. Her bør det bli klar hjemmeseier på Parc des Princes.