KOMMER PÅ TV 2: Aldri før har TV 2 satset på så mange nye tv-konsepter som til den kommende våren. Foto: TV 2
KOMMER PÅ TV 2: Aldri før har TV 2 satset på så mange nye tv-konsepter som til den kommende våren. Foto: TV 2

Rekordmange nysatsinger på TV 2

Slik blir våren 2015!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aldri før har TV 2 satset på så mange nye tv-konsepter som nå til våren!

Blant vårens nyheter på TV 2 finner vi «Mitt Dansecrew», «En kveld hos Kloppen», «Dropped – Heltenes kamp», «Tjukken og Lillemor», «Fjellflørt», «Alt er lov», «Matkontrollen», «Norges Hagemester», den store dramaserien «Frikjent»,– og for første gang på TV 2: «Robinson-ekspedisjonen».

Disse sendes side om side med noen av kanalens mest populære programkonsepter de siste årene, som blant andre «Hver gang vi møtes», «The Voice» og «Senkveld».

– Jeg føler vi har et spenstig vårskjema der vi, i tillegg til noen av våre største publikumssuksesser, denne gang satser på mye nytt. Flere av de nye programmene er dessuten konsepter som TV 2 har utviklet sammen med norske produksjonsselskaper. Det er noe vi er veldig glade for, og som vi synes er ekstra spennende, sier TV 2s programdirektør Jarle Nakken.

Tørnquist til TV 2

Ny i TV 2 er Einar Tørnquist, som til våren får sitt eget panelshow på kanalen. Med seg som faste paneldeltakere har han Morten Ramm og Sigrid Bonde Tusvik.

- Vi er kjempeglade for å ha fått Einar Tørnquist til TV 2! Vi har hatt lyst til å ha ham på skjermen hos oss lenge, og vi gleder oss veldig over at han skal lage mye moro sammen med Morten og Sigrid. Programmet er foreløpig uten tittel, men det blir frekt, lekent og morsomt, forteller Nakken.

Dansen fortsetter

Stian Blipp leder «Mitt dansecrew» der åtte kjendiser får tildelt hvert sitt dansecrew, og der de skal konkurrere om å gjennomføre de kuleste og mest imponerende danseoppvisningene sammen med sitt crew. Lise Karlsnes, Eskil Pedersen, Finger’n, Lisa Tønne, Sandra Lyng, Susanne Furøy Wergeland, Markus Bailey og Sophie-Elise er blant kjendisene som er med

Godstemning hos Kloppen

I «En kveld hos Kloppen» inviterer Solveig Kloppen i hvert program tre kjente mennesker hjem til seg til i Tåsen Hageby. I og med at Solveigs ferdigheter på kjøkkenet er noe begrenset, er det gjestene som står for maten. Hos Solveig er det alltid god stemning, gjestene får være seg selv, og det hender rett som det er at man viser nye og litt annerledes sider av seg selv. Blant de 24 personene som kommer på besøk finner vi navn som Hans Wilhelm Steinfelt, Pia Tjelta, Tore Renberg, Ole Robert Reitan, Ingrid Gjessing Linhave, Silya og Jan Fredrik Karlsen. SE KLIPP FRA SERIEN HER!

Sultne og forlatt

Dag Otto Lauritzen leder «Dropped – Heltenes kamp», der ti norske idrettskjendiser forlater sivilisasjonen for å bli satt på enorme prøvelser på farlige og avsidesliggende steder i villmarken, på tre forskjellige kontinenter. Gunn Margit Andreassen, Kurt Asle Arvesen, Christer Basma, Anita Moen Bonden, Kjersti Grini, Nila Håkedal, Finn Christian «Finken» Jagge, Ole «Lukkøye» Klemetsen, Stian Sivertzen og Tonje Sørlie har alle levert bragder på toppnivå i sine idretter. Nå står de overfor nye utfordringer i uvante omgivelser I to konkurrerende lag. SE KLIPP FRA PROGRAMMET HER!

Sterkt drama

Drama blir det mye av på TV 2 i tiden som kommer, og først ut er storsatsingen «Frikjent». Aksel Borgen (Nicolai Cleve Broch) har jobbet seg til topps som forretningsmann i Asia 20 år etter at han ble frikjent for drapet på ungdomskjæresten. Da hjembygdas hjørnesteinsbedrift trues av konkurs, vender han tilbake for å redde stedet som en gang vendte ham ryggen. Men fortiden er ikke glemt. Gamle sår rives opp og nye konflikter oppstår når fortid og nåtid møtes. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent, men likevel dømt. SE KLIPP FRA INNSPILLINGEN AV FRIKJENT HER!

Friluftskjærlighet

«Fjellflørt» er en ny programserie om kjærlighet i naturskjønne omgivelser med Gunhild Dahlberg som programleder og Kirsten Giftekniv. Tre personer er på jakt etter en livsledsager, og etter å ha mottatt brev, plukker de etter hvert ut fem flørtere hver som de tar med seg på vakre, spektakulære og fantastiske turer rundt i landet vårt. Håpet er selvsagt at det blir flørting både rundt leirbålet og i stampen. Om Kevin, Harald og Marte finner kjærligheten til fjells, får vi se på TV 2 på nyåret.

Lek og moro

I underholdningsprogrammet «Alt er lov» er alt lov – nesten. Det blir mye lek og moro når seks deltakere på to lag i en uhøytidelig setting får prøve seg på selskapslekene du alltid har drømt om. Programleder er Solveig Kloppen, mens det faste ensemblet består av to av Mats Eldøen og Nils Petter Mørland. I hvert program blir det også besøk i studio av to hovedgjester, kjente personer som ikke nødvendigvis har vært borti denne typen utfordringer tidligere. SE KLIPP FRA PROGRAMMET HER!

Robinson

TV 2 overtar fra våren rettighetene til «Robinson-ekspedisjonen». Med 16 deltakere starter eventyret på en idyllisk strand med krystallklart vann, palmer og stekende sol, der deltakerne sammen utforsker øya og alt den vakre naturen har å tilby. De blir delt i to lag, og skal hver uke gjennom tøffe konkurranser der lagene kjemper mot hverandre. Det tapende laget må møte programleder Christer Falck i det fryktede øyrådet, der en deltaker blir utstemt og må forlate Robinsonekspedisjonen. Til slutt er det kun én deltaker igjen - årets Robinson-vinner.

På ski, i hagen og i maten

I «Tjukken og Lillemor» blir Truls Svendsen med Cecilie Skog på ski over Grønland, noe som nok er det tøffeste han noengang har gjort. I «Norges hagemester» skal programleder Eli Kari Gjengedal kåre Norges flinkeste hage-entusiaster, og i «Matkontrollen» går Solveig Barstad matbransjen nærmere i sømmene.

Nye magiske artistmøter

«Hver gang vi møtes» har vært en av vårens høydepunkter på skjermen de siste årene. Denne gang er det Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Inger Lise Rypdal, Silje Nergaard, Jonas Fjeld, Thom Hell og OnklP som skal tilbringe en uke sammen i hyggelig samvær med utveksling av erfaringer og ikke minst magiske tolkninger av hverandres låter. En fargerik gjeng full av kontraster både musikalsk og som personer. Men kjemien finner de første kvelden, og den gode stemningen som gjennomsyrer de åtte programmene er svært smittende. SE KLIPP FRA DEN NYE SESONGEN HER! Se tidligere sesonger på TV 2 Sumo

Norges beste stemmer

«The Voice» har vært suksess i to runder tidligere på TV 2, og Øyvind Mund fortsetter i vår jakten på Norges beste stemme. Mentorer i år er Yosef, Hanne Sørvaag, Espen Lind og Sondre Lerche.

Bloggerne fortsetter

Den tredje sesongen av Bloggerne kommer på TV 2 Bliss til våren, denne gangen med to nye bloggere. Chioma Anugweje (22) og Kristin Gjelsvik (28) entrer serien sammen med de gamle traverne Sophie Elise Isachsen, Marna Haugen og Suzanne Aabel.

Og de gode gamle traverne

I tillegg blir det mer «Senkveld med Thomas og Harald», «Tid for hjem», «Vårt lille land», «TV 2 hjelper deg», «God kveld Norge», «God morgen Norge», «Norges Grillmester», «Hotel Cæsar» og humorgutta i «Kollektivet».