TAR NORGE MED STORM: Her danser Isac Elliot med deltakerne og programleder for Idol, Stian Blipp. Foto: Stella Pictures.
TAR NORGE MED STORM: Her danser Isac Elliot med deltakerne og programleder for Idol, Stian Blipp. Foto: Stella Pictures.

Dette er Isac Elliots (13) viktigste råd til Norges nye boyband

Popidolet fra Finland har gjort braksuksess i Norge og måtte ha ekstra vakthold under Idolsendingen forrige fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Isac Elliot opptrådte for et fullsatt Chateau Neuf i Oslo på fredag. Elliot sørget for at stemningen gikk i taket under Idol-sendingen.

Ekstra vakthold

Den unge, finske artisten har oppnådd stor suksess på kort tid, og har blitt et ungpikeidol verden over. Her i Norge har det gått så langt at det må settes inn ekstra vakthold når han kommer på besøk.

I høst kan leserne på TV2.no følge de ni guttene som kjemper om en plass i et nytt, norsk boyband.

De unge guttene som er med i serien har hele karrièren foran seg, og lite peiling på hva de har i vente. Isac Elliot har blitt erfaren i bransjen, og har gode råd til gutta.

– Det er fansen min som har fått meg hit jeg er i dag. Jeg har blitt introdusert for de rette menneskene. Det jeg gjør er å ha det morsomt og være meg selv, sier Elliot som har stor respekt for boyband som for eksempel One Direction.

– Forsøker man å være noen andre enn man er kommer man ingen vei. One Direction har nådd så langt fordi de er jordnære, og de er en morsom og kul gjeng, sier han.

Hvordan har livet endret seg etter suksessen?

– Jeg kan ikke gå hvor som helst lenger, og livet mitt har forandret seg på mange ulike måter. Det er mye jobb, og jeg må takle å stå opp tidlig hver morgen.

Aldri gi opp!

For Isac Elliot handler jobben om å ha det gøy, og elske det man gjør. For å nå langt må man heller ikke gi opp, og tenåringens beste tips til boyband-gutta er å stå på selv om det til tider butter imot.

– Selv om det går dårlig noen ganger så må man ikke gi opp. Det kan se dårlig ut til tider, men det går opp og ned i denne bransjen. Man vet aldri hva som skjer rundt neste sving, sier han.

Har du et siste råd til gutta i Prosjekt : Boyband?

– Hør på de som er proffe og som har lang erfaring i bransjen. De vet som regel best, sier han.