Didrik Solli-Tangen kommer til å savne kjæresten

Den folkekjære artisten og programlederen reiser på juleturné i en måned med Ole Edvard Antonsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Edvard Antonsen (52) og Didrik Solli Tangen (27) har startet på sin juleturné «Desemberstemninger» og de to har et tett program og skal reise mellom 30 og 40 mil hver dag i førjulstiden. 

De to klassisk skolerte musikerne møttes under innspillingen av «71 grader nord» i 2012 og fant tonen. Nå skal de turnere i en måned og glede folk fra Kabelvåg i nord til Haugesund i sør. Det største problemet for Solli-Tangen er de ukene han skal turnere og være borte fra kjæresten.

Didrik Solli-Tangen og Ole Edvard Antonsen møtte hverandre under innspilling av «71 grader nord» i 2012. Foto: Stella Pictures
Didrik Solli-Tangen og Ole Edvard Antonsen møtte hverandre under innspilling av «71 grader nord» i 2012. Foto: Stella Pictures

– Jeg synes det er greit, men det er verre for kjæresten min som må være hjemme, det er hun som har ytret mest reaksjoner sånn sett, men jeg gleder meg til å turnere, sier Didrik Solli-Tangen til TV 2.

Terping og finpuss må til, selv om det er tredje året de to gjør julekonsert sammen. Hvem som er sjefen og orkesterlederen av de to er det liten tvil om.

– Vi hører så godt vi kan på det junior har å si. Didrik er det kjekke alibiet her, og så er det fint å gjøre dette sammen fordi vi har samme musikalske bakgrunn. Didrik er klassisk skolert akkurat som meg, sier Ole Edvard Antonsen til TV 2.

Ole Edvard og Didrik startet turneen på lørdag i Bø i Vesterålen og avslutter 22. desember i Østenstad kirke i Vettre.