Naken mann braste gjennom taket på flyplass – bet 84-åring i øret

Cameron Shenk (26) braste søndag gjennom taket på Logan-flyplassen i Boston. Deretter, uten en tråd, bet han en 84-åring i øret og forsøkte å kvele ham med en stokk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

26-åringens motiv for angrepet er uklart, men siktelsen er alvorlig og inneholder blant annet drapsforsøket, grov legemsbeskadigelse, utuktig og lidderlig handling, samt overfall på person over 60 år, melder Fox News.

Dramaet startet ved at mannen tok seg inn på dametoalettet på flyplassen, der han ifølge politiet kledde seg naken i ett av avlukkene.

Deretter klatret 26-åringen opp på et nedsenket tak, som dessverre viste seg å være i svakeste laget til å kunne bære en voksen manns tyngde.

Mannen braste gjennom taket og skremte nesten livet av en kvinne på toalettet, før han stormet ut døren og hev seg over en 84 år gammel mann som var dårlig til beins og brukte stokk.

Mannen ble bitt i øret og deretter forsøkt kvalt med sin egen stokk, før politiet til slutt greide å overmanne 26-åringen. Den ene av politimennene ble også skadd i tumultene. (©NTB)