HARD MEDFART: En kvinne fra Sør-Wales får gjennomgå etter at hun angivelig straffet katten sin og la ut bilde av det på Facebook. Foto: Faksimile/Facebok
HARD MEDFART: En kvinne fra Sør-Wales får gjennomgå etter at hun angivelig straffet katten sin og la ut bilde av det på Facebook. Foto: Faksimile/Facebok

Rett etter at hun la ut Facebook-bildet, banket dyrepolitiet på døra

Kvinnen blir truet på livet etter å ha tatt hevn på katten som spiste opp pizzaen hennes. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En kvinne fra Sør-Wales blir truet på livet etter at hun la ut Facebook-bildet du ser øverst i saken.

Det skriver The Mirror.

Forrige uke fikk kvinnen, som er bosatt i Swansea, dyrevernsorganisasjonen Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) på døra.

De hadde fått hundrevis av telefoner og mailer fra bekymrede Facebook-brukere som fryktet at hun mishandlet katten sin. 

Kvinnen skrev at katten hennes hadde spist opp pizzaen hennes, og at hun som straff hadde låst den inn i buret sitt og satt buret ned i et badekar halvveis fylt opp med vann.

«Nekter å tro at den jæ*** katten spiste en pizza til 160 kroner. Jeg er sjokkert og hadde sett frem til den i hele dag», skrev kvinnen på Facebook.

I kommentarfeltet la hun ut et bilde av det hun påstod var katten som ble straffet i badekaret, sammen med teksten «Ta et bad sammen med pizzaen, din feite dritt».

«Hva er det du driver med, syke kvinne? Få katten opp fra badekaret umiddelbart,» lød en av de første kommentarene.

«Jeg ringer politiet. Nå», lød en annen.

Rykket ut

Bare timer senere ringte det på døra. Kvinnen fikk besøk av bekymrede representanter for RSPCA som ville sjekke at katten hadde det bra.

– Vi ble gjort oppmerksomme på et bilde på Facebook, og vi undersøker fortsatt hva som skjedde. Men katten har det fint, sier en talsmann for organisasjonen til nettstedet.

På Facebook fortsetter kvinnen å raljere, og hun langer ut mot alle som varslet RSPCA.

«Dyreinspektører var her, og alt var tipp topp, så kjør på og finn på noe annet å gjøre med de patetiske livene deres!!!», skriver hun.

«Det mest patetiske her er vel deg, som låser katten din inn i et bur og hiver buret i badekaret», kommenterer en.