ETTERTRAKTET: Etter at Jürgen Klopp gikk ut og fridde til Premier League-klubbene, skal både Arsenal og Liverpool vurdere Borussia Dortmund-treneren. Foto: REUTERS/Ina Fassbender
ETTERTRAKTET: Etter at Jürgen Klopp gikk ut og fridde til Premier League-klubbene, skal både Arsenal og Liverpool vurdere Borussia Dortmund-treneren. Foto: REUTERS/Ina Fassbender

Fotballryktene:
– Kampen om Klopp er i gang

Og Manchester United vil hente to mann fra Barcelona.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da var nok en fotballhelg over, og vi er enda en dag nærmere et nytt overgangsvindu.

Og noen klubber kan nok ikke få tilgang på andre spillere raskt nok.

Mens andre nok ser seg fornøyd med det de har på plass allerede.

For ryktebørsen tar ikke pause. Og nå er det bare 37 dager igjen til man kan ta frem kredittkortene igjen.

Manchester United-manager Louis van Gaal genierklærte seg selv og tok all æren for seieren over Arsenal på lørdag. Da er det kanskje ikke så rart at han er på jakt etter spillere slik at laget kan komme opp på hans nivå. En mann han jaktet intensivt på i sommer var tidligere Arsenal-kaptein Thomas Vermaelen. Men belgieren ble solgt til Barcelona, hvor han nå er stemplet som for dårlig. Ryktene sier at midtstopperen er aktuell for et utlån siste halvdel av sesongen, og ifølge Daily Express er Old Trafford den mest trolige destinasjonen.

Og når først Manchester United-ledelsen er i Barcelona for å låne spillere, så hvorfor ikke ta med seg to? David de Gea var i ypperste verdensklasse mot Arsenal, og viste at han er klar for større oppgaver. Og med Real Madrid svært interessant, så kan det bli et salg i januar. Victor Valdes er ikke frisk ennå, derfor skal de røde djevlene ha kontaktet Barca med tanke på å leie Marc-André ter Stegen, skriver Daily Star Tyskeren er andrevalg på Camp Nou bak Claudio Bravo, og kan trenge kamptrening.

Manchester United gikk seirende ut av duellen med Arsenal på Emirates Stadium. Nå er de to klubbene motstandere igjen. Denne gang er det Hulls skotske venstreback Andy Robertson som er premien til vinneren. Ifølge Daily Express er prisen 120 millioner kroner for 20-åringen, som Hull hentet fra Dundee United for 30 millioner kroner i sommer.

Med Nacho Monreal som midtstopper, har ikke Arsenal fremstått helt bunnsolide defensivt. Da kommer det ikke som noen overraskelse at en ny midtstopper står på nyttårslisten til Arsene Wenger. Sveitsiske Fabian Schär seiler opp som det heteste navnet, skriver Daily Star. Kanskje ikke så rart, 22-åringen senket tross alt Norge med to mål på Ullevaal for noen år siden.

Når van Gaal får skryte uhemmet av sin taktiske overlegenhet i lørdagens kamp, så kommer igjen Wenger-kritikerne frem i lyset. Ifølge Daily Mail må klubben komme seg på banen nå dersom de ønsker Jürgen Klopp som Wengers etterfølger. Borussia Dortmund-treneren uttalte i helgen at han var åpen for å prøve seg i Premier League.

Men det er ikke bare The Gunners som er i sportslig krise og har en manager som har mistet tilhengernes tillit. Daily Express skriver at Liverpool allerede er begynt jobben med å lokke tyskeren til England.

Forsvinner Brendan Rodgers fra Anfield, kan han få selskap ut stadionporten av Lucas Leiva. Den brasilianske midtbanespilleren får ikke mye tillit for tiden, og skal være lei av bare å se fotball. Det har lenge versert rykter om at Rafa Benitez vil hente sin tidligere elev til Napoli, og ifølge Daily Star kan det fort bli virkelighet i januar.

Det har vært mange rykter rundt Raheem Sterling de siste månedene. Han har fortsatt ikke signert en ny kontrakt med Liverpool, og Real Madrid skal være interessert i hurtigtoget. Og nå heller Rodgers bensin på bålet med å vurdere et 100-millionersbud for Norwich-vingen Nathan Redmond, som kan bli sett på som en erstatter for Sterling. Også Southampton er interessert i U21-landslagsspilleren, skriver Daily Express.

Mauro Icardi har vært et av få lyspunkt for Inter denne sesongen. Ifølge Daily Express ønsker både Liverpool og Chelsea å hente argentineren til England. Og da blir det spennende å se om fordums historie eller høy lønn og jakt på titler frister Icardi mest. Spissen skal visstnok ikke være i Inters nye trener Roberto Mancinis langtidsplaner.

Everton-manager Roberto Martinez så sikkert Skottlands EM-kvalifiseringskamp mot Irland. Der fikk han se sin tidligere Wigan-elev Shaun Maloney regissere et genialt cornertrekk, hvor han selv endte opp med å score vinnermålet. For nå vil spanjolen hente 31-åringen til Goodison Park, melder Daily Mail

Southampton har hatt en helt grei start på sesongen, men det betyr ikke at manager Ronald Koeman er fornøyd med tingenes tilstand. Han ønsker å forsterke laget i januar slik at han kan ha et mannskap som seriøst kan kjempe om en Champions League-plass når ligaen avgjøres i mai. Ifølge Daily Express har han nå fått 200 millioner kroner til å shoppe for i januar. Tottenham-duoen Harry Kane og Andros Townsend står begge høyt på ønskelisten.

John Guidetti har vært en kjempesuksess for Celtic. Han har scoret seks mål på sine åtte kamper etter at han kom på lån fra Manchester City. Ronny Deila gjorde noe som kan se ut som en genistrek nå da han fikk lagt inn en kjøpsopsjon i låneavtalen. Nå sier han til Daily Record at klubben må klare å overbevise Guidetti om at han har godt av noen sesonger i Celtic.