Farmen-Finn forklarer hvorfor han bommet da det gjaldt som mest

– Uansett om jeg blir 100 år så kommer jeg aldri til å glemme det. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne uken er det duket for finaleuke i årets Farmen, og første hinder i løypa var øksekast der vinneren gikk direkte til semifinalen.

Da Finn Olav Odde (55) fikk høre at første konkurranse var øksekast, var han sikker på at semifinalen var berget. Han har nemlig øvd mye.

Mistet fokus

Men i mandagens episode fikk man se at det ble stang ut for Finn, og meddeltaker Olav Harald Ulstein (51) gikk av med seieren. Finn forteller hva som gikk galt.

– Jeg er så perfeksjonist, og skulle ha det akkurat sånn som jeg har trent på. Jeg var veldig fokusert, men så kom jeg ut av rytmen, og fikk et annet fokus. Da burde jeg ha satt meg ned, og begynt på nytt. Men jeg tok øksen, og kastet hårfint over istedenfor, forteller Finn.

Se den spennende duellen mellom Olav og Finn i videovinduet øverst.

– Ergrer meg så sykt

At seieren i øksekast gikk til erkerivalen Olav var ikke det verste for Finn. Det var at han bommet der han hadde størst sjanse.

Uansett om jeg blir 100 år så kommer jeg aldri til å glemme det. Det ergrer meg så sykt, sier Finn bittert.

Nå står Finn og de andre gjenværende deltakerne overfor en tøff uke på Farmen, der de skal gjennom en rekke ulike konkurranser for å komme et skritt nærmere den store finalen.

Hemmelig lapp

Søndag var det Alina Vassnes (24) som måtte forlate Farmen, men før hun dro klarte Finn å gi henne en hemmelig lapp med en oppfordring. Han fikk et godt forhold til Alina, og stolte på at hun ville utføre oppdraget for ham.

– Sammen med en karamell, pakket jeg inn telefonnummeret til kjerringa, og ba henne ringe henne og si at jeg hadde kommet til finaleuken, forteller Finn.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00. Har du gått glipp av noe, finner du episodene på TV 2 Sumo (krever innlogging).