NFL-spiller hylles for utrolig touchdown

– Det er umulig, helt umulig!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Video med tillatelse fra Viasat!

Den amerikanske fotball-ligaen (NFL) er spektakulær, full av store sportslige prestasjoner og imponerende spill uke etter uke.

Det som skjedde natt til mandag var virkelig utrolig. 

Hylles i USA
I kampen mellom New York Giants og Dallas Cowboys gjorde førsteårsproff Odell Beckham. jr (22) noe som har fått hele den amerikanske sportsverdenen til å gå av hengslene.

Giants-quarterback Eli Manning ladet kanonen fra like over midtstreken på banen og siktet mot Beckham jr. Oppgaven virket umulig for 22-åringen, men selv med en forsvarer hengende etter seg klarte han å ta imot ballen på spektakulært vis til touchdown - med én hånd.

– Dette er helt vilt. Sett dette til musikk. Det er kanskje det beste mottaket jeg noen gang har sett! Du må tulle med meg. Det er umulig, det er helt umulig, sa kommentator Cris Collinsworth.

Touchdownen blir nå omtalt som et av tidenes beste mottak i NFL.

– Jeg håper ikke det er tidenes beste mottak, fordi med tiden håper jeg å kunne gjøre mange flere, sier Beckham jr. ifølge ESPN

Lagkamerat Antrel Rolle er i alle fall ikke i tvil.

– Jeg har spilt i ti år, og det er det beste mottaket jeg har sett, sier Rolle.

Blant superstjerner som hyller prestasjonen til Beckham jr. er NBA-spiller LeBron James. Cleveland Cavaliers-profilen skrev følgende på Twitter etter kampen.

– Jeg var akkurat vitne til tidenes beste mottak av Odell Beckham jr. WOW!

Cowboys triumferte
Kampen gikk likevel ikke som ønsket for New York Giants - til tross for magi fra Beckham jr. Laget har slitt stort denne sesongen og fikk seg nok et slag i trynet da Cowboys sikret seieren med en tochdown minuttet før slutt. 

Kampen endte med 31-28-seier til Cowboys som kjemper med Philadelphia Eagles om førsteplassen i divisjonen.

Giants har kun vunnet tre kamper denne sesongen av elleve mulige. Laget fra New York har ikke lenger en teoretisk mulighet til å vinne divisjonen.