NORDMANN I AKSJON: Düsseldorfs spiss Mathis Bolly fra Holmlia i Oslo i kamp med Leverkusens Gonzalo Castro. (AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ)
NORDMANN I AKSJON: Düsseldorfs spiss Mathis Bolly fra Holmlia i Oslo i kamp med Leverkusens Gonzalo Castro. (AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ)

Sjekk Rekdals mandagstips

Håndplukket Fortuna Düsseldorf fra 2. Bundesliga og Genoa fra Serie A.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

F. DÜSSELDORF - G. FÜRTH (2. BUNDESLIGA) H: 1,95 U: 3,25 B: 2,95
Fortuna Düsseldorf vil tilbake til Bundesliga, og har ikke tapt siden august. Etter to uavgjort kom de tilbake med 1-0 seier over 1860 München på Allianz-Arena, og tok andreplass på tabellen. Greuther Fürth har hatt en svak sesong så langt, og ligger helt nede på tiende plass - men det er ikke mange poeng opp enda. Sist tapte de hele 0-3 for Karlsruhe på hjemmebane. Fürth har tre tap på de fire siste, og fremviser ikke særlig god form. Dersom de ikke brukte landslagspausen godt, vil de få store problemer mot Düsseldorf her.

 

GENOA - PALERMO (SERIE A) H: 2,10 U: 3,00 B: 3,05
Genoa har en positiv sesong så langt, og slo selveste Juventus 1-0 sist hjemmekamp. Etter det har de slått Udinese 4-2 borte, og spilt 1-1 borte mot Cagliari på Sardinia. Det er imponerende. Palermo er nyopprykkede, og bør således være fornøyd med en tolvte plass i Serie A så langt, men det skal ikke mange tap til før de ligger i bunnen. Genoa kommer antagelig til å stille i sin ambisiøse 3-4-3 formasjon, og Palermo kan få store problemer med lagets offensiv.