DEN NYE RONALDO: Flere Premier League-klubber sikler etter Galatasarays Bruma.
DEN NYE RONALDO: Flere Premier League-klubber sikler etter Galatasarays Bruma.

Fotballryktene: – Fire Premier League-klubber kjemper om «den nye Ronaldo»

Og Rickie Lambert ser allerede ut til å forsvinne fra Liverpool.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League igjen i dag på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Enkelte gleder seg til jul, mens andre igjen gleder seg til juletiden er over. Da viser nemlig kalenderen januar, noe som betyr at overgangsvinduet åpner.

Spekulasjonene om spillere inn og ut av de største ligaene i verden kommer dog daglig også frem til den tid, og denne lørdagen er intet unntak.

Er din klubb involvert i dagens ryktespalte? Det finner du kun ut her.

Opp gjennom årene har det vært flere spillere som har blitt døpt "den nye" ditt og den nye datt. Det siste tilskuddet er Galatasarays Bruma, som går under tilnavnet "den nye Ronaldo". Ifølge Daily Star skal flere Premier League-klubber være interesserte.

Det spesielle er at det er Sunderland som ligger best an i kampen. Gustavo Poyets lag ser nemlig ut til å snyte Chelsea, Manchester United og Everton for den portugisiske 20-åringens tjenester.

Louis van Gaal og Manchester United tok lørdag en meget viktig seier borte mot Arsenal. Men den nederlandske manageren er ennå ikke ferdig med å bygge laget sitt på Old Trafford. Nå skriver Daily Express at van Gaal har inngått en avtale med Bayern München som går ut på at Ander Herrera forsvinner til den tyske storklubben i bytte mot 70 millioner kroner og den sveitsiske landslagsspilleren Xherdan Shaqiri.

Samtidig skal Atletico Madrid være i ferd med å godta et bud fra Manchester United på 200 millioner kroner for den 30 år gamle midtstopperen Miranda. Det skriver Daily Star.

Også José Mourinho ønsker å forsterke stjernegalleriet han allerede har skrapet sammen på Stamford Bridge. Ifølge Daily Mail skal Evertons irske høyreback Seamus Coleman stå høyt på ønskelisten. London-klubben skal være villig til å bla opp 200 millioner kroner for spilleren.

Rickie Lambert har ikke klart å markere seg i Liverpool-trøyen etter overgangen fra Southampton i sommer. Nå melder Daily Express at 32-åringen kan være på vei tilbake til gamleklubben på et seks måneder langt lån allerede i januar.

Men Brendan Rodgers vil også hente spillere inn i stallen. Englands U21-ving Nathan Redmond skal være sterkt ønsket på Anfield. Liverpool skal være villig til å bla opp 100 millioner for 20-åringen som i dag spiller i Norwich.

Arsenal ønsker å hente Basels forsvarspiller Fabian Schar. Spillerens kontrakt går ut etter denne sesongen, og den sveitsiske klubben ønsker seg rundt 100 millioner kroner for spilleren. Samtidig skriver Goal.com at Arsene Wenger ønsker å beholde Lukas Podolski.

Både Everton og Newcastle skal være interesserte i å hente den nederlandske landslagsspilleren Memphis Depay. PSV-spilleren kommer mest sannsynlig til å forsvinne fra Nederland til sommeren.