JUBEL: Det er mye press på Brann nå, men Rekdal tror de vinner mot Mjøndalen - her fra oppgjøret mot FK Haugesund nylig.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
JUBEL: Det er mye press på Brann nå, men Rekdal tror de vinner mot Mjøndalen - her fra oppgjøret mot FK Haugesund nylig. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Rekdal tipper Brann-seier

Spår seier til Brann-spillere med slitne nerver - sjekk søndagstipset!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KRC GENK - KV MECHELEN (PRO LEAGUE) H: 1,87 U: 3,20 B: 3,25
Genk ligger på syvende plass med 22 poeng fra 15 kamper så langt, men det er jevnt i Pro League enda. Etter tre strake seire gikk de på to tap for Zulte-Waregem og Standard Liége før landslagspausen. Dersom de har tenkt å være med i toppen må de vinne her. Mechelen har bare tre poeng mindre, men er 1-4-1 på de seks siste. Mye uavgjort, og få scoringer i begge ender. Rekdal tipper KRC Genk kapitaliserer på hjemmebanefordelen her.

BRANN - MJØNDALEN (0-1) (KVAL TIL TIPPELIGAEN) H: 2,20 U: 3,55 B: 2,25
Mye er skrevet om denne kampen. Forrige gang Brann rykket ned fra Tippeligaen i 1985 var også Mjøndalen bødler. Branns målvakt Piotr Leciewski ble skadet på trening onsdag, og trente ikke lørdag - det kan bety at Øystein Øvretveit står denne kampen. Det er ikke allverdens nyere historie mellom disse lagene, men de møttes i cupen i Bergen i fjor - da vant Mjøndalen 2-1. Det blir sikkert en del nerver på Brann, men de skal ha kvaliteten til å vinne komfortabelt her - Rekdal tipper Brann-seier med handicap.