Her blir TV 2s reporter sprutet ned i dusjen til Vålerenga ishockey

Overrasket av 20 splitter nakne hockeyspillere: – De vasket og gnidde seg her og der!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag ble God kveld Norge-journalist Maren Wilberg Rostad med Iskrigerne-gutta inn i garderoben.

Planen var å intervjue det tv-serieaktuelle ishockeylaget om garderobekulturen.

– Som vi ser i Iskrigerne, så blir de alltid filmet mye uten klær, og det ser ikke ut til å bry dem det minste. Det er tydelig at de har et veldig avslappet forhold til kropp, og det ønsket vi å ta en prat om, forteller Maren.

Ble overrasket

Men det gikk ikke helt etter planen. Midt under intervjuet i dusjen, hoppet en av spillerne plutselig fram og sprutet løs på Maren med en vannslange. 

Maren hylte ut i skrekk og vantro, mens hockeyspilleren skjulte seg under en hettegenser.

FIKK KLEM I DUSJEN: En søkkvåt Maren Wilberg Rostad får en klem av VIF-spiller Alexander Bonsaksen etter at hun fikk seg en uventet kalddusj. Foto: Nikolas Gogstad-Andersen
FIKK KLEM I DUSJEN: En søkkvåt Maren Wilberg Rostad får en klem av VIF-spiller Alexander Bonsaksen etter at hun fikk seg en uventet kalddusj. Foto: Nikolas Gogstad-Andersen

Se det hysteriske klippet over!

– Det var en uventet vri. Jeg ble helt sjokkert og kjempeflau. Men som journalist forventer jeg at andre skal stille opp på ting hele tiden, så da får jeg vel godta at andre vil ha det litt moro med meg også, sier hun.

Ble sjenert og flau i garderoben

Hele opplevelsen i garderoben ble litt annerledes enn God kveld Norge-reporteren trodde.

– De var så utrolig åpne. Jeg ble derimot veldig mye mer sjenert og flau enn jeg trodde jeg skulle bli, når jeg sto der omgitt av 20 splitter nakne menn som vasket og gnidde seg her og der, forteller Maren.

Etter det overraskende vannstuntet fikk hun låne store hockey-klær av gutta, som hun måtte gå med resten av arbeidsdagen.

Hele reportasjen fra garderoben ser du i God kveld Norge lørdag kl. 21:40 eller på TV 2 Sumo (krever innlogging).