PREMIER LEAGUE-AKTUELLE: Ifølge britiske medier kan disse stjernene være på vei til engelsk fotball. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)
PREMIER LEAGUE-AKTUELLE: Ifølge britiske medier kan disse stjernene være på vei til engelsk fotball. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)

Fotballryktene: Denne duoen kan erstatte van Persie

Og totalprisen på Lionel Messi skal ligge på snaut fire milliarder kroner...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League igjen i dag på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Enkelte gleder seg til jul, mens andre igjen gleder seg til juletiden er over. Da viser nemlig kalenderen januar, noe som betyr at overgangsvinduet åpner.

Spekulasjonene om spillere inn og ut av de største ligaene i verden kommer dog daglig også frem til den tid, og denne lørdagen er intet unntak.

Er din klubb involvert i dagens ryktespalte? Det finner du kun ut her.

Manchester United begynner å forberede seg på et liv uten Robin van Persie, skal en tro The Independent. Avisen mener å vite at nederlenderens kontrakt tilsier at Louis van Gaal kommer til å kvitte seg med sin landsmann i sommer.

Det skal dog ikke stå dårlig til på angrepsfronten i Manchester når man skriver september 2015. Både Edinson Cavani og Thomas Müller kan nemlig bli hentet inn som erstattere for mannen som for bare et drøyt år siden var ligaens hotteste angriper.

Så spørs det om PSG og Bayern München er villig til å gi slipp på to av sine største stjerner da, men med totale overgangssummer på over 900 millioner kroner kan det kanskje allikevel bli salg. Det er i hvert fall prisen, skal en tro Daily Express.

En klubb som motvillig måtte gi slipp på sin største stjerne i sommer var Liverpool, som mistet Luis Suárez til Barcelona. De med hjerte i rødt frykter nå at nok en av deres profiler kan forlate Merseyside til fordel for «sunny Spain». Raheem Sterling har nemlig vært linket til Real Madrid i lang tid. Nå mener The Mirror å vite at den unge engelskmannen snart kommer til å skrive en kontrakt som varer helt til 2020.

Dermed kan nok Real Madrid-spekulasjonene ta slutt, vil de fleste tenke. Andre vil kanskje påpeke at også Suárez skrev under en ny langtidkontrakt med Liverpool så sent som i desember 2013. Et halvt år senere var han ferdig i klubben.

Uavhengig av om Sterling blir eller ikke virker det svært sannsynlig at Brendan Rodgers ønsker seg Saido Berahinos tjenester. WBA-angriperen har scoret sju ganger i ligaen allerede, noe som er mer enn Liverpools tre mestscorende til sammen. Daily Mail skriver at engelskmannen kan komme til å koste drøyt 160 millioner kroner.

Chelsea, Tottenham og Manchester United har alle ligget langflate etter MonacoJoao Moutinho, men nå kan en annen Mesterliga-kandidat komme til å snyte dem for portugiserens tjenester. Ifølge Daily Express skal i hvert fall Arsène Wenger ha sett seg ut 28-åringen som langtidserstatteren for Mikel Arteta sentralt på Arsenals midtbane.

Hvis ikke det blir Moutinho så kan det i stedet bli Tolgay Arslan som blir Arsenal-spiller i nærmeste framtid. Med det etternavnet så skulle det jo egentlig bare mangle. 24-åringens kontrakt med Hamburg går ut neste sesong, og ifølge Daily Mail kan det virke som om Wenger er svært interessert i hans tjenester.

En av Premier League-historiens største målscorere er Jermain Defoe. Den tidligere West Ham-, Tottenham- og Portsmouth-spissen er en mann etter Harry Redknapps hjerte, og kan være aktuell for en ny tid under Happy Harrys vinger. I hvert fall dersom Sandro får viljen sin. Ifølge Sky Sports skal brasilianeren forsøke å lokke den lille spissen hjem fra MLS-livet i Toronto FC.

En annen liten mann som samtidig er en stor mann er Lionel Messi. Ryktene om overgang til engelsk fotball har versert den siste uken, og fredag ble totalprisen klar. Ifølge Express skal nemlig både Chelsea og Manchester City ha fått vite totalsummen for å hente argentineren til klubben. Den skal være på rundt 3,8 milliarder.