KANSKJE KLAR: Alexander Tettey kan spille mot Brighton dersom han består testen.
KANSKJE KLAR: Alexander Tettey kan spille mot Brighton dersom han består testen.

Ny triumf for Rekdals oddstips!

Spådde seier til Frosinone og Dijon - sjekk denne engelske trippelen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

NORWICH - BRIGHTON (CHAMPIONSHIP) H: 1,70 U: 3,30 B: 4,10
Norwich må sjekke kneet til Alexander Tettey etter han fikk en smell i kamp for Norge, men han blir sannsynligvis klar til denne kampen. Forsvarskollega Ryan Bennett er definitivt ute for Norwich, som gikk inn i landslagspausen med to strake tap for Middlesbrough og Notts Forest. Nå trenger de en trepoenger for å ikke havne i ingenmannsland på tabellen. Brighton har 17 poeng på 17 kamper, og spiller mye uavgjort. De har ikke vunnet en bortekamp på de seks siste forsøkene, og vil nok få det tøft mot Norwich her.

STOKE - BURNLEY (PREMIER LEAGUE) H: 1,62 U: 3,45 B: 4,85
Stoke City kan ta poeng fra hvem som helst på en god dag, og slo Tottenham 2-1 på White Hart Lane før landslagspausen. Det eneste laget som har slått Stoke de siste fem kampene er høytflyvende Southampton, som slo dem to ganger i cup og serie. Burnley tok sin første seier i serien sist, med 1-0 over Hull City hjemme. Stoke mangler fortsatt Huth, Odemwingie, Bardsley og Teixeira, mens Burnley fortsatt savner Vokes og Taylor. Her blir det sannsynligvis meget tøft for Burnley.

BOURNEMOUTH - IPSWICH (CHAMPIONSHIP) H: 1,70 U: 3,30 B: 4,10
Toppkamp i Championship mellom Bournemouth på andreplass og Ipswich på fjerdeplass. AFC Bournemouth, som vant 8-0 over Birmingham i oktober, kan starte med spissen Tokelo Rantie dersom han ikke er for sliten etter en lang tur hjem fra Sør-Afrika. Hjemmelaget har seks seire og en uavgjort på de siste syv seriekampene, og ser meget sterke ut. Ipswich er ikke dårlige de heller, men spiller mer uavgjort. De står med tre strake seire, dog. Cole Skuse og Luke Hyam er tilbake fra skade og karantene for bortelaget, men Bournemouth ser utrolig sterke ut nå.