KAMPEN FOR TILVÆRELSEN: Her er årets Farmen-deltakere. Kanskje det blir nettopp deg som er med i neste sesong? Foto: Rolf-Ørjan Høgset/TV 2
KAMPEN FOR TILVÆRELSEN: Her er årets Farmen-deltakere. Kanskje det blir nettopp deg som er med i neste sesong? Foto: Rolf-Ørjan Høgset/TV 2

Nå kan du melde deg på neste sesong av Farmen

 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tiende sesongen av Farmen går mot slutten, og nå søker TV 2 etter nye forpaktere som ønsker å reise 100 år tilbake i tid og leve et gårdsliv i ti uker.

Årets sesong har funnet sted på Li gård i Tangen i Stange kommune, og programmet åpnet med knallsterke seertall på premieredagen i september.

De fargerike deltakerne har bydd på sterke historier, mye humor og store overraskelser.

– Gjelder å kline til 

I løpet av 2015 skal TV 2 i gang med innspillingen av en ny sesong, og programleder Gaute Grøtta Grav forteller at her er det bare til å melde seg på.

– Vi leter ikke etter noen spesielle. Alle som drømmer om å være med på Farmen har sjansen. Det gjelder å bare å kline til, sier programlederen.

Klikk her for å komme til søknadsskjemaet! Aldersgrensen er 18 år.

Vær oppriktig

Gaute har gode tips til hvordan man kan skille seg ut i bunken.

– Ta gode bilder. Ett nærbilde og ett totalbilde minst. Viktig at du ikke skriver at du er en livlig person om du er sjenert. Det er ikke nødvendigvis negativt å være sjenert. Det handler om å finne den rette miksen. Hvis det er noe som provoserer deg kan du skrive litt om det, og om det er noe du blir glad for kan du skrive litt om det, legger han til.

– Søk sammen med noen

Han oppfordrer spesielt de som kunne tenke seg å delta i Farmen med noen de har relasjon til, å melde seg på.

– Det er større sjanse for å være med hvis du søker sammen med noen, for eksempel et familiemedlem eller en du er i et forhold med. Kollega og venner er også relevant, men da skal det være sterke bånd, opplyser programlederen.

Episodene er også tilgjengelig på TV 2 Sumo (krever innlogging).