IKKE FORNØYD: Russel Slade er ikke fornøyd med sine arbeidsbetingelser etter Solskjær forlot klubben.
IKKE FORNØYD: Russel Slade er ikke fornøyd med sine arbeidsbetingelser etter Solskjær forlot klubben.

Beskylder Solskjær for dårlig stallbygging

Ole Gunnar Solskjærs etterfølger i Cardiff kritiserer nordmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
DÅRLIG STALLBYGGING: Ole Gunnar Solskjær får kritikk får dårlig stallbygging av Cardiffs nåværende manager. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS)
DÅRLIG STALLBYGGING: Ole Gunnar Solskjær får kritikk får dårlig stallbygging av Cardiffs nåværende manager. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS)

Russell Slade er den nye sjefen i Cardiff etter at Ole Gunnar Solskjær måtte gå tidligere i sesongen.

Waliserne ser ut til å ha fått en liten oppsving under Slades ledelse og står med full pott på hjemmebane under den nye manageren.

– Ikke samspilt

Nå kritiserer imidlertid Slade Solskjær for dårlig stallplanlegging og dårlige kjøp. Problemet for Slade er at han har for mange spillere i stallen. Med 38 profesjonelle spillerne i stallen mener Slade at det var mye tankeløshet i oppbyggingen av stallen under Solskjærs ledelse.

– Når du bygger et fotballag må du få spillerne til å være samspilt. Det er ikke nok samspill, og det har ikke vært en plan om å hente inn spillere som har samme type ferdigheter, forteller Slade til walesonline.co.uk

– Vi jobber ekstremt hardt for å få til et godt fundament, fortsetter manageren.

Usikker fremtid for nordmennene

Den nye Cardiff-manageren ønsker å sette sitt eget preg på laget, men før han kan hente noen inn må noen ut. Det betyr at det kan bli ny klubb for Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem i januar. Cardiff-manageren har bekreftet at han ønsker å selge sistnevnte.

– Vi trenger å selge noen spillere for å kunne hente inn noen. Det kan være i deres interesse å forlate klubben også. De er profesjonelle og trenger spilletid, forklarer Slade.

– Jeg har hatt møte med flere representanter og kommer muligheten for en av de til å forlate klubben må vi etterkomme de ønskene. Jeg kan ikke blidgjøre hele stallen, fortsetter Slade.

De to nordmennene har ikke fått mye spilletid under den nye manageren. Møller Dæhli har ikke vært på banen siden 18. oktober, mens Wolff Eikrem ikke har spilt siden 30. august.

Ifølge Walesonline er det flere spillere som nå er på vei vekk fra Cardiff. Spissen Javi Guerra, midtbanespilleren Guido Burgstaller og forsvarspilleren Juan Cala er ikke blant Slades favoritter og kan være på vei vekk fra klubben.