Vanvittig snøfall stopper Zucca og Rangers

Mens NFL-lag kan bli tvunget til å spille i en annen by.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et vanvittig snøfall i Buffalo-området i delstaten New York de siste dagene har skapt fullstendig kaos. Myndighetene har forbudt folk å kjøre bil og det jobbes febrilsk med å få ryddet unna snømassene.

Vanvittige mengder snø har falt de siste dagene, det gjør det farlig å ferdes på veiene. Som følger av snøfallet er Mats Zuccarello Aasens New York Rangers' kamp mot Buffalo Sabres utsatt på ubestemt tid. Kampen skulle spilles i First Niagra Center i Buffalo på fredag, men NHL opplyser på sine nettsider at kampen blir utsatt «som følger av vær-relaterte problemer i Buffalo-området og ut av respekt for Sabres-fansen».

Et annet lag fra Buffalo som sliter før helgens kamper er NFL-laget Buffalo Bills. Deres hjemstadion Ralph Wilson Stadium i Orchard Park er nedsnødd før søndagens møte med New York Jets. 

Laget har tilbudt frivillige 10 dollar og en billett til kampen for å rydde unna snøen. Laget sier at 220 000 tonn med snø må fjernes for at det skal være mulig å spille 

NFL opplyser at kampen mellom Bills og Jets vil gå av stabelen, men det er bare usikker hvor. Mulige alternativ er Washington, Detroit, Toronto og Pittsburgh. Det er ventet at en endelig avgjørelse skal tas i løpet av fredagen.

Ian Rapoport i NFL Network opplyser at kampen trolig blir flyttet til mandag til et stadion som ikke er i Buffalo. 

Som følger av snøfallet har ikke Bills fått muligheten til å trene denne uken.

PS: Åtte mennesker har ifølge Reuters mistet livet som følger av snøfallet.