LANGTIDSSKADET: Louis van Gaal tror Daley Blind blir ute lenge etter å ha skadet seg i landskampen mot Latvia. Foto: (SPORT SOCCER)
LANGTIDSSKADET: Louis van Gaal tror Daley Blind blir ute lenge etter å ha skadet seg i landskampen mot Latvia. Foto: (SPORT SOCCER)

Van Gaal:  – Frykter langtidsskade på Blind

Men van Gaal hadde også et par gladnyheter til fansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daley Blind skadet kneet sitt i landskampen mot Latvia søndag kveld og legene fryktet at det var en alvorlig skade på midtbaneankeret.

Nå bekrefter Louis van Gaal til Manchester Uniteds hjemmeside at midtbanespilleren kan være langtidsskadet. Dermed mister Blind storkampen mot Arsenal på lørdag.

– Blind er ikke klar. Han har en skinne på kneet og trenger ti dager med hvile. Etter det tar vi en ny skanning av kneet. Det er ikke så alvorlig som legene antar, men han kommer til å være ute lenge. Likevel tror jeg ikke at han er ute i seks måneder eller noe slikt, sier Van Gaal til manutd.com.

– Tusen takk for fine meldinger

Dermed er det uvisst hvor lenge United-stjernen er ute, selv om klubben først meldte at midtbanespilleren mistet resten av sesongen. Artikkelen ble kort tid etterpå korrigert på hjemmesiden.

Spilleren selv tar det hele med godt mot og la ut følgende melding til sine følgere på Twitter:

– Wow, kom plutselig mange meldinger. Jobber fortsatt hardt folkens, men ikke bli bekymret. Jeg kommer sterkt tilbake.

– Tusen takk for alle dine fine meldingene, skrev mitdbanestjernen i en ny tweet.

Falcao skadet

Senere på kvelden meldte Manchester United på sin Twitter-konto at Falcao er ute i to uker. Dermed fortsetter Manchester Uniteds store skadeproblemer. Klubben har slitt stort med skader hele sesongen og foran oppgjøret mot Arsenal er det hele tolv spillere som er tvilsom. 

Van Gaal hadde likevel noen gode nyheter til fansen. Trioen David de Gea, Ángel Di María og Michael Carrick blir klar til kampen mot Arsenal.

– Det er vanskelig å si noe før alle er tilbake på trening på fredag. Di María har trent normalt i dag, så han er det ikke noe spørsmålstegn rundt, men det er det rundt skaden til Luke Shaw, forteller van Gaal. 

– De Gea er bra igjen og der er det ikke noe problem. Jeg må vente til jeg ser hvordan Carrick responderer på treningen før jeg friskmelder ham, men jeg tror han blir klar, fortsetter van Gaal.