Farmen-Finn (55) ga Alina (24) hemmelig lapp da hun røk ut

Nå har Alina Vassnes utført oppdraget som Finn Olav Odde ba om. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alina Vassnes (24) ble den siste deltakeren som røyk ut før finaleuken, etter at hun tapte i øksekast mot Magnhild Vik (42).

Bare noen uker tidligere tapte lillesøsteren Malin Vassnes (21) mot Magnhild i samme gren. Alina synes det var ekstra bittert å ryke søndag.

– Jeg var veldig innstilt på å vinne. Jeg hadde øvd meg, og visste at jeg fikk det til. Men da jeg kom på tinget var jeg så nervøs, at jeg husker ikke at jeg kastet engang. Det var veldig irriterende, sier Alina til TV 2 etter exiten.

Hemmelig lapp

Da hun skulle si hadet til de andre deltakerne, klarte Finn Olav Odde (55) å smyge en lapp i hånden til Alina. Den inneholdt et oppdrag.

– Han ga meg en lapp med nummeret til kona Laila, og en beskjed om at jeg måtte ringe henne og si at han hadde det bra. Jeg ble veldig overrasket, for han hadde ikke bedt noen av de andre som røyk ut om å gjøre det. Vi hadde en veldig god tone, så det var en hyggelig tillitserklæring, sier Alina.

Utførte oppdraget

Alina fikk gjennomført oppdraget da hun kom hjem, og det falt i god jord hos kona til Finn.

– Hun ble veldig glad, for hun hadde ikke snakket med noen som hadde røket ut tidligere. Hun var veldig glad for å høre at det gikk fint med ham, forteller 24-åringen.

Finn hadde også spart på en karamell, som han hadde fått tak i på markedet samme dag som tvekampen. Denne ga han til Alina, sammen med lappen.

– Da ble jeg veldig rørt, og ville egentlig at han skulle ha den. Jeg skulle jo uansett ut, og kunne kjøpe meg godteri på butikken, sier Alina.

– Klarte ikke å lande

Tiden på Farmen beskriver Alina som både lærerik og fin. Men det å komme ut til den virkelige verden igjen, ble en stor overgang.

– Det var vanskelig å komme rett ut. Jeg klarte ikke å slå på TV-en eller gå inn på internett på mange dager. Jeg bodde på hotell for å komme meg til hektene, før jeg kunne reise hjem. Det ble litt mye, innrømmer hun.

Nå har 24-åringen det fint, og selv om det ikke ble noe finaleplass så er hun mest av alt takknemlig for at hun og søsteren Malin fant tilbake til vennskapet på gården.

– At vi har fått så god kontakt ville aldri skjedd hadde det ikke vært for Farmen. Så på grunn av det ville jeg uansett gjort det om igjen, bedyrer hun.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00. Har du gått glipp av noe, kan du se episodene på TV 2 Sumo (krever innlogging).