VELKOMMEN: Lucy ble født på en brannstasjon i Buffalo, og foreldrene Bethany og Jared ble lykkelige foreldre til den lille jenta, midt i snøstormen. Foto: Twitter/Benjamin Miller
VELKOMMEN: Lucy ble født på en brannstasjon i Buffalo, og foreldrene Bethany og Jared ble lykkelige foreldre til den lille jenta, midt i snøstormen. Foto: Twitter/Benjamin Miller

Snøstormen i USA: 

Lucy ble født midt i uværet på den lokale brannstasjonen  

Med hjelp av brannmenn og lokale ungdommer kom Lucy trygt til verden midt i snøstormen i Buffalo, USA. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Snøstormen i USA har rammet de nord-østlige statene hardt de siste dagene. Så langt har åtte personer mistet livet i uværet, som ikke er ventet å gi seg med det første. 

Flaks

Men midt i snøkaoset bestemte lille Lucy seg for å lyse opp tilværelsen. 

Bethany Hojnackis fødsel begynte tirsdag morgen, da stormen herjet som verst i Buffalo, New York. 

Etter planen skulle Bethany og ektemannen Jared til Mercy Hospital, men uværet gjorde det umulig å komme seg fram på veiene. Den kommende faren Jared så at brannmannskaper jobbet iherdig med redningsarbeid i nærheten av huset, og ba om hjelp, skriver Buffalo News. 

Men det var ikke hvem som helst brannmannskapene hjalp, det var nemlig en sykepleier som jobbet på fødeavdelingen, som hadde satt seg fast med bilen. Det forteller den nybakte farmoren, Deborah Hojnacki. 

Sykepleieren, Denise, ble hos Bethany, og de ventet alle på været skulle stilne slik at Bethany kunne flyttes til sykehuset. 

Ungdommer med spader

Ryktene i nabolaget spredte seg raskt, og en stor gruppe ungdommer gikk til verks for å hjelpe den fødende kvinnen. De tok med seg måke og forsøkte iherdig å rydde veien for snømengdene. 

Men de gode hjelperne forsto raskt at de ikke hadde en sjanse mot uværet. 

Derfor ble plan B iverksatt, og Bethany ble flyttet til den lokale brannstasjonen. Der kom nok en sykepleier til for å hjelpe, og klokken 21.30 på kvelden kom lille Lucy til verden på brannstasjonen. 

– Babyen var frisk og fin, forteller farmor Deborah. 

Tre kvarter etter fødselen fikk endelig Bethany, Lucy og Jared kommet seg til sykehuset i ambulanse, eskortert av to enorme snøfresere.