"KJØTTMUR": HV71s trener omtalte Ole-Kristian Tollefsen og Färjestads defensive spillere som en "kjøttmur" etter forrige kamp. 
Foto: ULF PALM / TT / NTB scanpix
"KJØTTMUR": HV71s trener omtalte Ole-Kristian Tollefsen og Färjestads defensive spillere som en "kjøttmur" etter forrige kamp. Foto: ULF PALM / TT / NTB scanpix

To på rad for Rekdals oddstips!

Først NHL-bongen, så engelsk cupbombe. Nå er det SHL som gjelder - sjekk analysen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FÄRJESTAD - VÄXJÖ LAKERS (SHL) H: 2,25 U: 3,60 B: 2,35
Färjestad er endelig på gang, etter at de slet voldsomt tidligere denne sesongen. De tok en sterk 1-0 borteseier over HV71 sist, hvor Färjestad var så defensive at HVs trener omtalte dem som en “kjøttmur”. Det blir uansett seier av det, og nå har de vunnet fem av de siste seks kampene, de to siste uten baklengs. Växjö Lakers er meget sterke på hjemmebane, men står med seks strake bortetap. Sist slo de MODO 5-3 hjemme, men her blir det neppe like mange mål. Fin odds på Färjestad her.

ÖREBRO - BRYNÄS (SHL) H: 2,05 U: 3,75 B: 2,55
Örebro ligger midt i den jevne klynga på SHL-tabellen, hvor bare to poeng skiller fjerde og åttende plass. De har tapt de to siste kampene for Färjestad og Skellefteå, men det var bortekamper mot et Färjestad som endelig har begynt å vinne, og mesterlaget Skellefteå. De tar bra med poeng hjemme. Brynäs hadde nylig syv strake tap, før de vant de to siste hjemmekampene. De knuste Luleå 7-2 sist, og har nok fått tilbake mye selvtillit. Men det er ofte vanskelig å være bortelag i SHL, og Brynäs har bare to borteseire denne sesongen.