Bildet som får Brann-fansen til å skjelve

Piotr Leciejewski måtte forlate treningsfeltet med store ryggsmerter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brann Stadion (TV 2): Brann klarte med nød å neppe å redde kvalifiseringsplassen i Tippeligaen, og skal nå ut i to oppgjør mot Mjøndalen om retten til Tippeliga-plass i 2015.

Les også: Brann berget kvalikplassen: – Skal ta vare på muligheten

En av de viktigste spillerne i de to oppgjørene kan bli keeperen Piotr Leciejewski, og dermed er det nok flere Brann-supportere som vil bli forskrekket over en hendelse på onsdagens trening.

Leciejewski fikk en smell i ryggen på en helt enkel keeperøvelse, ble liggende nede og fikk behandling av Branns lege og fysioterapeut. Deretter måtte han forlate treningsfeltet med store ryggsmerter.

– Han gikk av feltet og var tydelig misfornøyd. Utifra smertene han hadde blir jeg overrasket om han spiller på søndag, sier TV 2s reporter på Branns treningsfelt, Eirik Nesset Hjelvik.

– Vi skal undersøke Piotr utover dagen, men de umiddelbare undersøkelsene gjør det umulig å slå fast nå om han kan rekke kampen på søndag, sier lege Arne Instebø til TV 2.

Brann opplyser onsdag kveld på sine hjemmeskader at skaden ikke er alvorlig, men at det er for tidlig å si noe om muligheten for at keeperen spiller kampen mot Mjøndalen.

Har spilt 27 av 30 seriekamper
Den polske burvokteren har spilt 27 av 30 seriekamper denne sesongen. 20-åringen Øystein Øvretveit stod i 0-1-tapet mot Viking i juli og 1-2-tapet mot Sogndal i mai.

Ådne Nissestad (som fulgte 19 i går) stod mellom stengene i 1-2-tapet mot Bodø/Glimt på selveste 16. mai.

TRENGTE BEHANDLING: Piotr Leciejewski ligger nede på Nymark kunstgress onsdag. Foto: Eirik N. Hjelvik/TV 2
TRENGTE BEHANDLING: Piotr Leciejewski ligger nede på Nymark kunstgress onsdag. Foto: Eirik N. Hjelvik/TV 2